Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy fogadjátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy fogadjátok, ha a párotok/férjetek negatív véleménnyel van a szüleitekről?

Figyelt kérdés
Az én férjem ki szokta nyilvánítani a véleményét, persze csak ha kérdezem mi bántja. Az a gond,hogy néha elég nyersen fogalmaz és sosem ismerném be amit a szüleimről mond, szemükben tisztelettel viselkedik, de lényeg a lényeg hogy sajnos sokszor érzek igazságot abban, amit mond. Sok a vita emiatt. Mert nekem utólag lelkiismeretfurdalásom van, hogy úgymond hagyom, hogy negatív véleménnyel legyen róluk, de elvégre sokszor adnak hozzá alapot a szüleim. Viszont ha jót tesznek azt sosem hallom a férjem szájából, hogy huuu de kedvesek...
2019. ápr. 12. 22:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Micsoda férj!!!! Igazi főnyeremény!! Sok nővel kellett érte megküzdeni, és ezalatt jópár más srácot lekoptatni??
2019. ápr. 12. 22:29
 2/14 anonim ***** válasza:
Rosszul esik, de én még durvábban szoktam néha nyilatkozni róluk, meg én azért a szemükbe is mondom. Sajnos nem alaptalan nálunk sem a dolog, de persze attól még nem örülök neki, hogy ő is egy véleményen van velem. Jobban tetszene, ha csak én lennék a "rossz gyerek" aki nem jön ki a szüleivel, pedig egyébként semmi gond nincs velük. Igyekszem nem összeveszni ezen vele, már csak azért is, mert úgy gondolom, ez első sorban az én személyes problémám, és nem ér annyit a szüleinkről alkotott véleményünk, hogy a kapcsolatunkban bármilyen törést (pl veszekedést) okozzon.
2019. ápr. 12. 22:33
 3/14 anonim ***** válasza:
47%

Hogyha igaza van akkor miért kell rajta kiakadni? A párom sincs jó véleménnyel a szüleimről, én kis túlzással gyűlölöm az ő szüleit. És mindkettőnknek igaza van. Soha nem sértődnék meg azon, hogy elmondja azt, amit én is gondolok.

Senkinek nem kötelessége még a saját szüleit sem szeretni. Ez a " Viszont ha jót tesznek azt sosem hallom a férjem szájából, hogy huuu de kedvesek" dolog meg hatalmas hülyeség. Ha a párom szülei semmit nem csinálnak felelőtlen butaságokon meg bunkózáson kívül, és mélységesen megvetem őket akkor nem fogom őket ajnározni csak mert tettek 1!! jó dolgot.

Szóval legyél sokkal toleránsabb a pároddal, és állj mellé. Mert te is látod, hogy igaza van. Ti már egy családot alkottok ketten. Hogyha nem tudod a férjed pártját fogni akkor sem ha igaza van akkor nem tudom mi értelme volt összeházasodni.

2019. ápr. 12. 22:44
 4/14 anonim ***** válasza:
74%

Örülj, hogy facetoface tisztelettudó.

Ráadásul meg is tartja a véleményét magának, csak kérésre osztja meg veled.

A szüleiddel nem tudsz mit csinálni, az én szüleim speciel proli buta idióták, de nem lehet örökké rejtegetni egy komoly kapcsolatban őket.

Szeresd a szüleid, de ne legyél elvakult, lehet még rosszabbak, mint a férjed mondja.

Lehet ha más lenne a férjed válaszút elé állítana, hogy vagy ő vagy a szüleid, lehet más férj 24/7 azzal savazna, hogy hogy vannak ilyen gyökér felmenőid.

Szerintem még vastagon jól jártál ezzel a tiszteletteljesen viselkedő férjjel.

2019. ápr. 13. 00:50
 5/14 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos a szüleimmel kapcsolatosan nagyon elfogult vagyok, róluk vagy jót vagy semmit. És tudom igazatok van. De itt azt gondolom alap járaton azzal van a gond, hogy nem érti meg bánt ha kifejti a véleményét. Persze kíváncsi is vagyok rá, ezért is pezzegetem ha van valami. Én viszont akár hiszitek akár nem, sosem!! Szóltam a szüleiről semmi negatívat, az is igaz mondjuk, hogy az édesapját nem ismerem, az édesanyjával pedig nem sok kapcsolatom volt eddig.
2019. ápr. 13. 04:40
 6/14 A kérdező kommentje:
És ettől függetlenül jó férj és emiatt eszem ágában sincs elhagyni, viszont megjátszani sem tudom magam, hogy ez nekem huu de jó. Persze a szüleim is kissé túltolták a dolgokat, mert miután összeköltöztünk is le akartak beszélni a páromról, holott akkoriban már nagyon nem kellett volna beleszólniuk. És a páromat is az bántotta, hogy neki tették a jót, de nekem állandóan súlykolták, hogy milyen ember..
2019. ápr. 13. 04:43
 7/14 anonim ***** válasza:
60%
Nekem is negatív vélemányem van a szüleimről, szóval egyetértünk...
2019. ápr. 13. 09:26
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem értelek kérdező. Most pontosan mit is szeretnél a párodtól? Mit csináljon?
2019. ápr. 13. 10:34
 9/14 A kérdező kommentje:
Őszintén szeretném, hogy semmilyen esetben sem illesse negatív jelzőkkel a családomat.
2019. ápr. 13. 10:40
 10/14 anonim ***** válasza:

De ez szörnyen hülye hozzáállás. A legnagyobb baromság ahogy kezelni lehet egy problémát. És pont azért NAGYON fontos, hogy kibeszéljétek a szüleid negatív cselekedeteit és tulajdonságait, hogy ti ne lépjetek erre az útra. Ha ennyire elfogult vagy velük szemben pontosan ugyan oda fogsz jutni. Nagyon nagyon fontos, hogy a pároddal megvitassátok a hibáikat. Ti így tudjátok elkerülni ezeket.

Ne haragudj de neked egyáltalán nem való házasság. Egyszerűen nem vagy képes elszakadni a szüleid által képviselt szörnyű magatartástól és gondolkodásmódtól. Te magad fogod ezzel az egész házasságodat tönkretenni. A problémákról beszélni KELL. Más emberek hibáiról beszélni KELL. Mert csak így tudtok fejlődni és elkerülni a hibáikat.

2019. ápr. 13. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!