Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy fogadjátok, ha a párotok/férjetek negatív véleménnyel van a szüleitekről?
Hogyha igaza van akkor miért kell rajta kiakadni? A párom sincs jó véleménnyel a szüleimről, én kis túlzással gyűlölöm az ő szüleit. És mindkettőnknek igaza van. Soha nem sértődnék meg azon, hogy elmondja azt, amit én is gondolok.
Senkinek nem kötelessége még a saját szüleit sem szeretni. Ez a " Viszont ha jót tesznek azt sosem hallom a férjem szájából, hogy huuu de kedvesek" dolog meg hatalmas hülyeség. Ha a párom szülei semmit nem csinálnak felelőtlen butaságokon meg bunkózáson kívül, és mélységesen megvetem őket akkor nem fogom őket ajnározni csak mert tettek 1!! jó dolgot.
Szóval legyél sokkal toleránsabb a pároddal, és állj mellé. Mert te is látod, hogy igaza van. Ti már egy családot alkottok ketten. Hogyha nem tudod a férjed pártját fogni akkor sem ha igaza van akkor nem tudom mi értelme volt összeházasodni.
Örülj, hogy facetoface tisztelettudó.
Ráadásul meg is tartja a véleményét magának, csak kérésre osztja meg veled.
A szüleiddel nem tudsz mit csinálni, az én szüleim speciel proli buta idióták, de nem lehet örökké rejtegetni egy komoly kapcsolatban őket.
Szeresd a szüleid, de ne legyél elvakult, lehet még rosszabbak, mint a férjed mondja.
Lehet ha más lenne a férjed válaszút elé állítana, hogy vagy ő vagy a szüleid, lehet más férj 24/7 azzal savazna, hogy hogy vannak ilyen gyökér felmenőid.
Szerintem még vastagon jól jártál ezzel a tiszteletteljesen viselkedő férjjel.
De ez szörnyen hülye hozzáállás. A legnagyobb baromság ahogy kezelni lehet egy problémát. És pont azért NAGYON fontos, hogy kibeszéljétek a szüleid negatív cselekedeteit és tulajdonságait, hogy ti ne lépjetek erre az útra. Ha ennyire elfogult vagy velük szemben pontosan ugyan oda fogsz jutni. Nagyon nagyon fontos, hogy a pároddal megvitassátok a hibáikat. Ti így tudjátok elkerülni ezeket.
Ne haragudj de neked egyáltalán nem való házasság. Egyszerűen nem vagy képes elszakadni a szüleid által képviselt szörnyű magatartástól és gondolkodásmódtól. Te magad fogod ezzel az egész házasságodat tönkretenni. A problémákról beszélni KELL. Más emberek hibáiról beszélni KELL. Mert csak így tudtok fejlődni és elkerülni a hibáikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!