Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ebben a kategóriában bárki feltesz egy "járnátok egy ilyen lánnyal/fiúval" (természetesen saját magára célozva) típusú kérdést, akkor a negatív tulajdonságok rendszerint lemaradnak a listáról?
"álságos módon jó tulajdonságokat próbálnak rossz színben feltüntetni"
Ez igencsak irritáló, ennél durvább az, amikor a sok hülye nem veszi észre, hogy a kérdező ezt csinálja.
Régen sok olyan volt, hogy "melyik lányt/fiút választanátok?", és az egyiknél fel voltak sorolva jó és rossz tulajdonságok, a másiknál vagy csak jó, vagy a rosszak ilyenek voltak, amit írtál. És persze a kérdező volt az utóbbi.
Évekkel ezelőtt én is fennakadtam ezen. Kíváncsi vagyok változott-e valami vagy téged is lehurrognak.
32/f
Mert minden ember úgy gondol magára, hogy o milyen intelligens, kedves, dolgos, humoros.
Persze a világ tele van mogorva hulyekkel, de saját magát senki nem látja annak
Akkor nemcsak engem zavar ez a dolog :). Ehhez még hozzájárul az, amikor leírja a negatív tulajdonságait, de csak azokat, amikről állítása szerint nem tehet "sajnos önhibámon kívül ronda vagyok és csóró meg alacsony" ill. a többi rossz tulajdonságra rámondja, hogy csak azért van, mert nincs nője, pl. "motiválatlan vagyok és lusta, de jajj, ha lenne egy ölelgetnivaló barátnőm, akkor nem lennék az, ez fix".
Nem értem, ezzel mit akarnak elérni. Egy kamu ölelést, hogy "igen, csak a téged visszautasítók ilyen szemetek, amúgy főnyeremény vagy"? Pedig az lenne az igazán értelmes, ha leírnák a negatívumokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!