Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy töröljem ki ezeket a negatív gondolatokat?
Most lehet nevetségesnek tűnik de az a gondom, hogy, bár amúgy jó a kapcsolatom és érzem, hogy szeret a párom, félek kicsit, hogy a szülei miatt el fogom veszíteni. Lehet, hogy hozzá fognak költözni, mert mennek nyugdíjba. Nem várom el hogy csak én legyek neki, de néha már most is az van hogy ha például hétvégente találkozik velük, akkor nekem kevesebbet ír, akkor kevesebb ideje van, ez így amúgy érthető csak attól tartok, hogy ha meg még többet lesznek ott a közelében a szülei, akkor rámegy a kapcsolatunk.
Értem, hogy a szüleinek is lehet rá szüksége de sajnálnám az amúgy jól működő kapcsolatot.
Most biztos engem tart majd mindenki önzőnek de amúgy nem arról van szó, hogy betegek a szülei, csak simán lakhelyet akarnak váltani és a többi rokonhoz, nagyszülőkhez is közelebb lennének.
igen az összeköltözés talán korai.
És nálad mi a helyzet? Szülőkkel élsz? Dolgoztok egyébként mindketten?
Meg, a páromnak nem volt kapcsolata pár évig míg megismert, így valamennyire hozzá is szokott ahhoz, hogy egyedül van meg hogy csak a szülei vannak neki meg néhány haver, barát. Szóval néha "vissza kell szoknia" egy párkapcsolatba. Amúgy nagyon sokat változott miattam és ha voltak korábbi gondok vagy különbözőségek a kapcsolatban, azt meg tudtuk oldani. Maga a kapcsolat jó, csak attól félek, hogy ha a szüleivel lakna, akkor az agyban eltávolítaná tőlem. Mert általában a szülőkkel élés összekapcsolódik a gyerekkorral, tini korral, amikor neki még nem voltam és lehet hogy lélekben "visszamegy" a gyerek szerepébe. Vagy rájön hogy minek én neki ha ott vannak a szülei, tökéletes család.
Lehet, hogy ez hülyén hangzik de nem tudom jobban kifejezni magam. Gondolom értitek mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!