Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy az agyam ne...

Mit tegyek, hogy az agyam ne generálja a negativ gondolatokat?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy a fantáziám és könnyen belebeszélem magamba a hülyeségeket.
2016. jún. 17. 12:50
 1/4 anonim válasza:

Ford Fairlane:

"Ajánlom a Smith&Wesson-t!"

2016. jún. 17. 12:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Én megvicceltem az agyamat. Vettem egy csomag gumicukrot. Ráírtam a zacskóra: Leszarom Tabletta. És amikor jött a hülyeség a saját agyamból, a pánik és hasonlók (például hogy valamelyik családtagom már halott, csak még nem tudok róla, de este már nem jön haza), akkor bevettem egy gumicukrot. Egy idő után használ.
2016. jún. 18. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Figyeld meg őket kívülről,mint ha nem a tiéd lenne.Csak figyeld meg,ne azonosulj egyikkel sem.Hagyd,hogy jöjjenek és menjenek.
2016. jún. 19. 07:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Első tünetek a skizofrénia felé.Később már nem fogod tudni megkülönböztetni a valóságot a fantáziától :D
2016. jún. 23. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!