Szerintetek hogy űzzem el az öngyilkos gondolatokat? Mit csináljak?
Találj valami hobbit! Valamit, amiért rajongasz.
Én nem jövök azzal, hogy járj társaságba és legyél minél többet emberek közt, mert bár ez is megoldás lehet, a legtöbb ember csak rontani tud az ilyen helyzeten...
Én azért maradtam életben anno (nagyon sokáig akartam megölni magam) mert elkezdtem állatozni. Most van két kutyám, görényem, patkányaim stb. Ők a mindeneim, és tudom, hogy szükségük van rám, ahogy nekem rájuk. Mi lenne velük nélkülem?
Szóval találj valamit, amit szeretsz és élvezetesebbé teszi a mindennapjaidat. Ha ez meg van és alakulnak a dolgok, tűzz ki magadnak célokat.
Biztos van valami hobbid, amit szeretsz csinálni és akkor foglald el magad azzal. Közben gondolj még azokra a pozitív dolgokra az életedben, amiket/akiket szeretsz és akkor rögtön jobb kedved lesz.
Másik megoldás még, hogy beszélgess el a barátaiddal vagy barátnőiddel, menj el velük sétálni is akár közben. A lényeg, hogy ne zárkózz be teljesen és mindenképpen beszélgess valakivel a környezetedben. 31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!