Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy töröljem ki ezeket a negatív gondolatokat?
De, gondolom hogy ha a szüleivel lakik az ember, akkor csak több a közös program, nem? Vagy beszélgetések. Főleg ha az anyukája és apukája egyszerre van ott. Úgy érzem hogy ők lennének neki az elsődlegesek, meg el tudom képzelni, hogy közös ebéd, vacsora, ilyesmi.... bár nem egy szinten lennének. De például azok is kötöttségek, például lehet hirtelen mindig ott hagyna mert menni kell enni... vagy lehet még többet dolgoznának ha már megvan a lehetőség.
Meg, engem az is zavarna esetleg nekem kellene mindig alkalmazkodni a szülei miatt, hogy mikor találkozhatunk. Mert ha több időt tölt velük, akkor rám kevesebb ideje jutna és nehezebb lenne szervezni. Pedig már így is épp elég nehéz a munkája miatt meg nekem az egyetem miatt. Ha még erre jön a szüleihez való alkalmazkodás, akkor én nem sok jót jósolok.
Szóval márcsak emiatt is zavar. Így is örülünk ha van idő egymásra, nemhogy még úgy.
Persze lehet hogy semmi baj nem lenne de én ezt a verziót tartom a kevésbé valószínűnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!