Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy töröljem ki ezeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy töröljem ki ezeket a negatív gondolatokat?

Figyelt kérdés
Félek, hogy elveszítem a párom, egy bizonyos dolog miatt félek. Hogyan töröljem ki ezeket a negatív gondolatokat? Illetve, ha mégis bekövetkezik, fel lehet rá készülni előre hogy ne fájjon? Vagy inkább úgy kell hozzáállni, hogy lesz ami lesz?
2018. júl. 21. 18:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Megértelek teljesen, nem kell mentegetőzni :) viszont azt hiszem attól feleslegesen félsz hogy ezután kevesebbet fog foglalkozni veled. Ha majd összeköltöztök akkor szerintem semmi képpen sem lenne egészséges a szülőkkel lakni, bármilyen rendesek is.
2018. júl. 21. 19:38
 12/15 A kérdező kommentje:
Lehet én vagyok lassú, de én az összeköltözésünkre valahogy nem gondolok még. Úgy vagyok vele, hogy addig még ki tudja mi lesz. Meg, ki tudja eleve meddig leszünk együtt. Nekem 2-3 év amúgy biztos kellene legalább hogy összeköltözzek valakivel. Meg, lehet sose jutunk el odáig. Ráadásul először össze se akart jönni velem, meg nagyon bizonytalan volt magában, az én részemről is bizonytalan volt a dolog. De végül mindketten egymás mellett döntöttünk és amúgy szerintem meglepően jó a kapcsolatunk. Csak ez a szülei költözése aggaszt.
2018. júl. 21. 19:44
 13/15 A kérdező kommentje:

De, gondolom hogy ha a szüleivel lakik az ember, akkor csak több a közös program, nem? Vagy beszélgetések. Főleg ha az anyukája és apukája egyszerre van ott. Úgy érzem hogy ők lennének neki az elsődlegesek, meg el tudom képzelni, hogy közös ebéd, vacsora, ilyesmi.... bár nem egy szinten lennének. De például azok is kötöttségek, például lehet hirtelen mindig ott hagyna mert menni kell enni... vagy lehet még többet dolgoznának ha már megvan a lehetőség.

Meg, engem az is zavarna esetleg nekem kellene mindig alkalmazkodni a szülei miatt, hogy mikor találkozhatunk. Mert ha több időt tölt velük, akkor rám kevesebb ideje jutna és nehezebb lenne szervezni. Pedig már így is épp elég nehéz a munkája miatt meg nekem az egyetem miatt. Ha még erre jön a szüleihez való alkalmazkodás, akkor én nem sok jót jósolok.

Szóval márcsak emiatt is zavar. Így is örülünk ha van idő egymásra, nemhogy még úgy.

Persze lehet hogy semmi baj nem lenne de én ezt a verziót tartom a kevésbé valószínűnek.

2018. júl. 21. 21:01
 14/15 A kérdező kommentje:
Gondolom most itt mindenki engem tart önzőnek... de csak simán félek, hogy elhanyagol majd. Szerintem egy kapcsolatot akkor is nehéz néha megtartani, ha 2 emberre hárul, de így részben még a szüleinek is köze lenne hozzá.... Meg nekem az olyan furcsa lenne hogy mindig látnák mikor megyek, jövök, mikor találkozok barátommal... szóval ez hogy mindig ott vannak ez nekem kicsit szokatlan lenne.
2018. júl. 21. 21:04
 15/15 A kérdező kommentje:
Szeretném kitörölni a negatív gondolatokat a fejemből, elfoglalom magam meg hasonlók de mivel nem érzem alaptalannak az aggodalmam, ezért nem egyszerű. Meg szerintem más sem viselné annyira vidáman, mert senki normális ember nem szeretné ha a kapcsolata rámenne valamire.
2018. júl. 21. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!