Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen így ? Totàl megrémit és félelembe taszít
Figyelt kérdés
Sosem akartam gyereket. Több kapcsolatom vagy kapcsolati próbálkozásom fulladt kudarcba emiatt… most meg itt van akivel valami villámcsapás szerűen megváltozott ez az érzés, és tőle meg szeretnék!!!! Ez miért van?
A rossz dolog, hogy ő semlegesen áll hozzá nem mondott nemet de igent se. Már van 2 gyereke előző házasságból.
2022. jan. 8. 18:45
11/17 anonim válasza:
"Már van 2 gyereke előző házasságból."
Minek kezdesz használt, bukott pasival? Jó lesz, ha téged is elhagy a babával?
Normális, független srácok meg magányosan verik a paplan alatt. :(
12/17 A kérdező kommentje:
11 Ő is független,elvált - már az volt amikor megismertem is. Valamint nem 20 éves vagyok , a korban hozzám illő férfiak zöme már elvált, gyerekes.
2022. jan. 8. 20:50
13/17 anonim válasza:
12.-re.
Nem, nem minden "korban hozzád illő" férfi bukott.
14/17 A kérdező kommentje:
13 Rendben, de ha ők épp nem tetszenek , vagy én nem tetszem nekik akkor máris bukó. Nem sokra megyek vele.
2022. jan. 8. 20:55
15/17 anonim válasza:
14.-re.
Mert ezzel a palivas sokra mégy? Eleve a pénz. 2 gyerekre fizet.
16/17 A kérdező kommentje:
15 Anyagilag beleférne, ezzel nincs probléma. És alapvető, hogy olyantól szeretnék aki felé vannak érzelmeim.
2022. jan. 8. 21:18
17/17 anonim válasza:
Egy ismerősöm barátnője ezen nem sokat filozott. "Veletlenul" terhes lett. Tudod nem 100%-ig megbízhatóak a tablettak. Természetesen én nem helyeslem ezt a megoldást de, hogy a nők nagyrésze ezt csinálja az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!