Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most mi legyen így ? Totàl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi legyen így ? Totàl megrémit és félelembe taszít

Figyelt kérdés

Sosem akartam gyereket. Több kapcsolatom vagy kapcsolati próbálkozásom fulladt kudarcba emiatt… most meg itt van akivel valami villámcsapás szerűen megváltozott ez az érzés, és tőle meg szeretnék!!!! Ez miért van?

A rossz dolog, hogy ő semlegesen áll hozzá nem mondott nemet de igent se. Már van 2 gyereke előző házasságból.

2022. jan. 8. 18:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
9%
No vagy, mi? Hat akkor szulj neki vagy lepj le velem, en se szeretnek pulyat.
2022. jan. 8. 18:55
 2/17 anonim ***** válasza:
Gondolkodj el azon h tényleg akarsz-e, ha igen megmondod neki. Kérdd meg hogy gondolkodjon rajta ő is. Aztán a válasz alapján döntsd el hogy mi legyen .
2022. jan. 8. 18:57
 3/17 A kérdező kommentje:

Már megmondtam , hogy eddig nem érdekelt sőt ..

ő semlegesen áll hozza nem mondott nemet sem igent sem..

2022. jan. 8. 19:01
 4/17 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
2022. jan. 8. 19:32
 5/17 A kérdező kommentje:
7 hónapja
2022. jan. 8. 19:43
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehet, hogy egyszerűen csak korai neki a kérdés.
2022. jan. 8. 19:45
 7/17 A kérdező kommentje:
6 Azért ezt már nem korai tisztázni ebben a korban, mert ha egyértelműen mondja, hogy nem akkor ne tartson fel èvekig ha mèg mással lenne esélyem rà. Szerintem olyan dolog amit el kell donteni.
2022. jan. 8. 19:51
 8/17 anonim ***** válasza:
De ha csak töle szeretnél, akkor nem tart fel, nem?
2022. jan. 8. 20:06
 9/17 anonim ***** válasza:
Akkor, ha ez nálad ennyire sürgető kérdés, akkor kérdezz rá kerek perec.
2022. jan. 8. 20:07
 10/17 A kérdező kommentje:
8 Azért jelent igyis valamit, hiszen ha neki nem jelentek annyit mint ő nekem ….. akkor másképp állok én is hozzá a dolgokhoz.
2022. jan. 8. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!