Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan mintha nem lennének érzéseim?
Annyira be zárkóztam hogy egyszerűen nem érzek semmit,nem érzek vonzódást egy nő iránt sem,régen azok a nők akiket vonzónak tartottam most semmit sem mozgatnak meg bennem.
Sok fájdalom ért,ezeket a dolgokat valahogyan túl kelett vészelni ép ésszel,nagyon be zárkóztam,az érzéseimet el folytattam,se fájdalom sem szeretet.
Most meg ismertem egy nőt aki nagyon bejött de el rontottam az egészet,nem léptem időben,nem mutattam ki hogy szimpatikus számomra,szerintem ezért ridegült el tőlem,később már nem volt olyan kapcsolatunk ,azt mondta hogy sok fájdalom van bennem és így nem tudná szeretni,nagyon rosszul esett és nagyot csalódtam saját magamban.
Hogyan tudnék újra a régi lenni? Volt már valaki hasonló helyzetben? Tudok majd valaha újra szeretni,újra ki mutatni az érzéseimet?
"sok fájdalom van bennem és így nem tudná szeretni"
Nahàt🙄
És ezt te tényleg el is hiszed?
Biztos hallottál màr a rosszfiúkról - nàluk èrdekes hogy a nő meg akarja fejteni \ gyógyítani, nálad meg odaböfögött valami kifogást, hogy miért nem.
Az önbecsülésed a béka segge alatt van. Szedd össze a bátorságod, ahol tudsz flörtölj az önbizalom pumpának tökéletes még ha nem is veszed komolyan csak hülyeségből spontán jön akkor is.
Nekem is ilyen időszakom van. Részben válogatósabb lettem, részben meg belül nem oké még mindig, mert nagy pofont kaptam az élettől. Pedig én léptem ki a posványból, mégis ez van.
Legutóbbi ilyen mélyponton azthittem magamról aszexuális lettem. Senkire nem gerjedtem igazán, aztán a semmiből olyan hölggyel kerültem össze, aki mindent megváltoztatott. Kihozta belőlem a legjobbat.
Szóval fel a fejjel!
Én is most egy újabb ilyenre "várok". Légy türelemmel!
8-as.
Azért van a másik véglet is mikor otthon jóformán egy jó szót sem kap a férfi.
Aztán csodálkoznak, hogy mással flörtölget.
A férfi igen is igényli, hogy éreztessék vele szükség van rá és hálásak vagytok.
Nevezhetjük ezt bátorításnak, vagy pozitív visszajelzésnek.
Szerintem mindkét félnek szüksége van az egész kapcsolat alatt, hogy éreztessék vele jó vele lenni, hasznos, amit értetek tesz. Nem tudsz elmenni mellette et cetera.
Ajánlom Király Eszter írásait, szerintem nagyon tanulságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!