Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is szokott olyan lenni szakítás után, mintha nem lennének érzései/érzelmei?
Figyelt kérdés
21L2018. dec. 28. 00:31
1/4 anonim válasza:
Nekem az utolsó kapcsolatomnál volt ilyen. Rájöttem, hogy nem szerettem a lányt, miután szakított. Pedig végig úgy éreztem, hogy szeretem, szerettem, de miután dobott, nem hiányzott, nem éreztem szerelmet iránta. 30/F.
2/4 anonim válasza:
Ez egy normális dolog. Nem tudom hirtelen a pontos nevét, de védekező mechanizmusa az agynak, ha túl nagy stressz ér, vagy érzelmi fájdalom, akkor ez egy formája lehet annak, hogy ezt az agyad hogy dolgozza fel.
3/4 anonim válasza:
ha szakítok valakivel akkor már alapból nincsenek iránta érzelmeim. úgy nem fogok szakítani hogy még szeretek valakit. azt nem tudom milyen, ha szakítanak veled úgy hogy még szereted a másikat. egyrészt nem történt meg, másrészt nem látom esélyét. és értelmét se olyanhoz ragaszkodni aki nem szeret. ha valaki nem szeretne, én sem tudnám szeretni, még ha előtte szerettem is.
4/4 anonim válasza:
ja, az a nagy - nagy semmi érzése..ismerős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!