Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor megismertétek a jelenlegi párotokat, szinglik voltatok, vagy előző kapcsolatban voltatok?
Ha szinglik, mennyi ideje?
Ha kapcsolatban voltatok, mennyi idő telt el a szakítás után, míg összejöttetek vele? (Nők esetében) hogyan adtátok tudtára az illetőnek, hogy most már eséllyel próbálkozhat?
25 voltam és szingli sok-sok éve. Nem volt közben semmilyen szexuális kapcsolatom sem. 17 éves koromtól 25-ig volt ez a szingliség. Közben egy érzelmi ragaszkodásom volt két-három éven keresztül egy fiúhoz mindössze, aki miatt minden próbálkozót elhajtottam évekig, pedig az a fiú csak egyetlen randira hívott el. Amikor végre lett komoly kapcsolata három év után, akkor tudtam elengedni, és egy fél évre rá kezdtem el randizni, ahol a harmadik randipartnerem a párom volt, és egyértelmű volt, hogy nem is lesz több randipartner:-) Már 9 éve együtt is vagyunk.
Környezettanulmány céljából engem is érdekelnek a válaszok.
Amikor megismerkedtünk, én 14 voltam, épp eldöntöttem egy szakítás után, hogy ezeket a tini fiúkat és kapcsolatokat hagyom a francba és csak potenciális férjjelölttel jövök össze már. Ő 25 volt, szingli.
Amikor összejöttünk, 18 voltam, ő 29, egyikőnk sem váltott közben családi állapotot. 10 éve vagyunk házasok. 😊
30 voltam, a lànyom apjàval épp mentünk szét.
Azóta eltelt 4 év, boldog vagyok.
Kapcsolatban voltam amikor meg ismertem a jelenlegi párom. Kb 10e éve ismerem es egy éve jöttünk össze...amikor össze jöttünk nem volt senki komoly.
Nem adtam tudtára, Ő közbe elvalt és csak megtörtènt.
N27
majdnem napra pontosan 11 honapja voltam szingli, de csak 5 honappal kesobb kezdtunk alakulni es jottunk ossze,ez volt fel eve
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!