Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bele menne? Lent
Megismerkedtem egy férfivel, 1 x találkoztunk eddig. Úgy tudom, nem rég szakítottak a barátnőjével. Nekem is mostanában ért véget egy hosszabb kapcsolatom. Igazából ő randizni hív, de én viszont csak szexet szeretnék tőle. Ha rátérek így a lényegre, szerintetek bele menne?
23/L
Ő 29/F
Biztosan.
De amúgy miért jó ez? Nem lenne jobb egy kapcsolat?
Dehogy röhögi körbe. Ez tényleg emberre válogatja. Ha én nekem a lány őszintén elmondaná hogy nem rég lett vége a kapcsolatának, úgy érzi meg nem áll készen a bonyolódásra, viszont egy szexkapcsolat kicsit kötetlenségben inkább jobban érezné magát, én megérteném. És persze belemennék főleg mivel ha valaki szimpatikus akkor kémia is van.
És nem nézném emiatt ribinek vagy bárminek. Lehet normális szexkapcsolat két ember között. Főleg ha mással nem is csináljátok. De azt hozzá teszem, ebből könnyen érzelmek lehetnek később. Én jártam már így. Az meg összekuszált mindent, ami addig nagyon jól működött mindkettőnknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!