Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok barátnőm mondja hogy ő soha nem menne bele az orál szexbe. Lehet így egy kapcsolat működőképes?!
És ha a csávónak mindegy? Nem minden férfi egy bunkó szexmániás aki csak azért tart csajt, hogy az mindent megtegyen neki az ágyban, különben kuka. Elképzelhető, hogy van aki azt mondja erre, hogy jó, neki annyira nem fontos.
Szerintem nem KELL oda-vissza működnie, úgy kell működnie ahogyan azt a két fél eldönti, hogy nekik hogyan jó. Gondolom a barátnőid pasijait nem szoktad kifaggatni, ők hogyan viszonyulnak ehhez az egészhez, szóval nem tudhatod, nem jó-e nekik pont így ahogyan van.
Nem kell oda-vissza működnie??
Miért nem?
Számomra teljesen érthetetlen ez a helyzet.
Ő kijelenti, hogy nem teszi meg amit a párja szeretne, de neki vannak elvárásai...na ez az ami elképesztő számomra.
Na most akkor hogy is van ez?
Nem volt róla szó a kérdésben, hogy a lányok barátai szeretnék a dolgot, csak a kérdező kezdte el, hogy juj így vajon mi lesz a kapcsolatukkal, tuti nem fog működni - ezért írtam, hogy talán ha nem tudja a barátaik véleményét, akkor felesleges ezen agyalnia. (Meg amúgy sem igazán értem ezt a kérdést, mi köze van XY-nak ahhoz, hogy a barátnők mit csinálnak és mit nem otthon a barátjukkal az ágyban? Nem mindegy?)
Ő nem csinál semmit, én meg nyaljam ki?
3 lábbal rúgnám ki a csukott ablakon.
Aprűdku.r.vamindenségit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!