Nem tudom felfogni az érzéseim, olyan, mintha nem is lennének, mi lehet velem?
16F
Fizikailag érzek, de lelkileg valahogy elég elcseszettek az érzéseim kiskorom óta. Megpróbálom ezzel a példával vázolni: Volt egy távkapcsolatom, úgy bántam a lánnyal, mintha ő lenne az egyetlen a világon nekem, szerelmes voltam belé, imádtam a vele töltött időt, de ha nem tudtunk együtt lenni, nekem az sem volt baj, nem hiányzott, akkor az érzéseim is gyengébbnek tűntek iránta. Amikor mesélte, hogy hányszor sír a hiányom miatt, akkor kezdtem elgondolkodni, hogy valami nagyon el van cseszve bennem. Miután szakítottunk, úgy kb. 1 hétig voltam nagyon magam alatt, aztán minden semleges lett, bár a blogját a mai napig nézegetem, hogy mi lehet vele.
Nem tudok haragudni emberekre pár óránál tovább, csak nagyon ritkán. Nem tudom mennyire függ össze az érzéstelenségemmel, de 2-3 emberen kívül senkivel sem tudok beszélni, mármint úgy egyáltalán nem. Legtöbbször nincs lelkiismeretem, de pár hónapja, már nagyon ritkán néhány percre előjön.
Alkohol hatására az érzéseim megnagyobbodnak, pl -Nem vagyok rá túl büszke- szinte halálra ittam magam egy alkalommal a barátaim jelenlétében és az egész életem kidepiztem nekik, meg ilyenkor örülni is tudok a dolgoknak, sokkal extrovertáltabbá válok, olyankor szeretek mindenkit és tök jó, olyankor érezni is tudok, meg jól érezni magam, másképpen nem olyan sűrűn
(Mármint nem vagyok alkoholista, nagyon ritkán van úgy, hogy a barátaimmal iszogatunk, csak na, olyankor jó:D) Köszönöm, hogy végigolvastad, remélem elég információ ez, hogy legalább valamiben tudjatok segíteni, előre is köszönöm a válaszokat:)
Ez norma.
Távkapcsolatban (de anelkul is egymas mellett)is kihűlhetnek az érzelmek
Ha valakivel nem mentél keresztul emlékezetesebb jelentosebb dolgokon a szakitas sem fog fájni (de pl egy Titanic románcra már fájo szivvel emlékeznél évek mulva is ha te maradtal volna életben)
A nincs mirol beszélgetni sokakkal - abbol is jöhet hogy kevés a "csatlakozasi pontod" amikkel összekapcsolodatnal sokakkal sok témában - introvertáltakra jellemző
Az ital azt erősiti fel az emberben ami akar lenni (igy az agresszivitasnal ezert sem enyhitő korulmeny buntetesnel a pia)
Nem tudom mi lehet velünk a baj de sajnos én is abban a helyzetben vagyok mint te. Tudom, hogy ez nem segít de legalább nem érzed magam annyira egyedül.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!