Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb korban tényleg nincs már szerelem?
Figyelt kérdés
50 éves leszek. Regisztráltam egy társkeresőre de nem igazan jött még össze senki. Vagy nem tetszett vagy alkoholista vagy én nem tetszettem neki.stb. Most találtam egy férfit aki elég normális értékrendet képvisel. Tetszem is neki...de....valamiert nekem nincs meg a kémia felé, nem fogott külsőre úgy meg, szexualisan nem kívánom úgy mint az előző paromat!.A barátnőm azt mondja ne azzal foglalkozzak már ennyi idősen, ilyenkor már nincs szerelem, hanem azt nézzem h ő szeret, akar engem , van egzisztenciája, normális férfi! Valóban ennyi idősen már ne a vonzódást, szerelmet keressem ? Örüljek annak inkább h találtam egy normális férfit?2022. jan. 6. 11:02
31/33 A kérdező kommentje:
29#
Azóta is megvan de én mint barát úgy tudok rá tekinteni. Egy végtelen aranyos, kedves , rendes férfi! Csak sajnos ahogy ő szeretné úgy én nem igazan kívánom.
2022. febr. 11. 08:07
32/33 anonim válasza:
Utolsó: ez annál kevésbé igaz, mert idösebbek közt jóvak kevesebb van, akivel a valóságban tudnak találkozni, akik párt keresnek, mivel nekik nem igazán vannak erre lehetöségek: szórakozóhelyekre, stb nem igazán járnak, meg idösebbek esetében eleve nem olyan valakit akarnak, aki iylen helyekre jár.
33/33 anonim válasza:
Én 54 évesen lettem újra szerelmes, imádtam ezt az érzést, lehet ezért is volt, hogy hat év alatt 3 férfibe is :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!