Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb korban tényleg nincs már szerelem?
Idős az 50 éves????
A nagymamám barátnője 78 éves korában talált magának valakit 20 év özvegység után! :)
Minél jobban elmélyülsz a kapcsolatban, annál nehezebb lesz kiszállni. Ráadásul mindkettőtöket becsapod.
Neked kell érezned, hogy mennyire vágyod összeszorított foggal a szexet, mert ez is nagyon fontos. Előbb-utóbb rendszeresen fájni fog a fejed.
Én egy tizessel kevesebb vagyok nálad és nálam is fiatalabb párom van. Ha ötvenévesen egyedül leszek, csak akkor keresnék társat ha még vágynék a szexre, azért nem, hogy legyen kihez szólnom, van családom és barátaim, koloncot nem vennék a nyakamba azért hogy főzhessek stb. egy idősödő pasira akivel még szexelni se akarok (vagy nem is nagyon megy neki).
Most még el se tudnám képzelni hogy nem akarom 10 év múlva a szexet, de a klimax tartogathat meglepetéseket, szinte biztos hogy hormonálisan majd bekavar ebbe. De az biztos hogy ha szex nem kell már, akkor nem lesz új pasim, főleg nem együttélésre.
50 évesen nehogy már leírd magad mint nő! Az eszem megáll!
A mai 50 évesek az 50-60 évvel ezelőtti 35-40 évesek, minden szempontból.
Semennyi időt ne tölts kompromisszumokkal, élvezd az életet, járj csoportos kirándulásokra, wellnessezni, menj rendezvényekre, iratkozz be az érdeklődési köröd szerinti klubokba (ott még hasonló érdeklődésű pasival is találkozhatsz!) Lehet az könyvklub, sütés-főzés, vagy csillagászat,... neked kell tudni!
A társkeresőzést meg hagyd a fenébe, vagy maximum egészségügyi szükségletnek tekintsd, ahogy az ott szereplők 99%-a is arra használja!
Egyúttal lépj be ide is:
Eszedbe ne jusson megalkudni!
"Annyira eddig nem fogott meg a külseje, talán ezért nincs meg a vágy irányomból."
Mit vársz akkor? Találkozgatsz még hetekig vele, hátha máshogy fog kinézni? Vagy mit gondoltál? Ha 2 hónap alatt nem tetszett meg, akkor ezután sem fog, hiába rendes, ha a külsőre nem az eseted. De mondjuk ez már az első találkozásnál is kiderült szerintem.
Most olvastam, hogy két hónapja találkozgattok. Ez már elég a döntéshez, ha eddig nem tetszett meg, már nem is fog. Sajnálom, de szerintem is el kell engedned, ebből nem sül ki semmi jó.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!