Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb korban tényleg nincs már szerelem?
Van. Ennél idősebb korban is!
A társkereső az ilyen, nemcsak idősebb korban, de fiatalon is. Nagyon sok fura alak van, sokan hazudnak, sokan csak szexkapcsolatot keresnek. Szóval nem biztos, hogy ott kell keresni. Vagy ha ott, akkor tisztában kell lenni a realitásokkal.
Nem egészen a kérdésedre válaszolok, mert kicsit más a helyzetem, de lehet, hogy mégis segít.
65 éves nö vagyok, sok évtizedes párkapcsolatban. Idövel valahogy ellaposodott, és a kémia erösen lecsökkent köztünk. Aztán a páromnak több mint 2 évre el kellett mennie, egyáltalán nem találkoztunk közben. (Az ok lényegtelen, de nincs köze a kapcsolatunkhoz)
Most karácsony elött megint hazajött és egyböl fellángolt köztünk a régi, kezdeti szerelem, azóta is alig birjuk ki egymás nélkül, a szex is újra olyan, mint amikor összejöttünk.
Szóval idösebb korban is lehet egy nö tényleg szerelmes, és testileg is ugyanúgy megélheti a szerelmet, mint egy fiatalabb.
Gondold át még egyszer, ha neked nem elég a "jól megvagyunk egymással" meg esetleg a "szex nem olyan rossz" kategória, akkor nem feltétlen jó ötlet itt maradni.
De még mennyire, hogy van, csak ez a férfi nem tetszik neked. Nem tudom, mióta ismered, az a bizonyos "kémia" nem mindig jön azonnal. Nálam már előfordult, hogy elsőre nem tetszett, és később lángolás lett belőle. Adj magatoknak egy kis időt, és majd meglátod. Ha mégsem megy, nem szabad erőltetni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!