Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Idősebb korban tényleg nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb korban tényleg nincs már szerelem?

Figyelt kérdés
50 éves leszek. Regisztráltam egy társkeresőre de nem igazan jött még össze senki. Vagy nem tetszett vagy alkoholista vagy én nem tetszettem neki.stb. Most találtam egy férfit aki elég normális értékrendet képvisel. Tetszem is neki...de....valamiert nekem nincs meg a kémia felé, nem fogott külsőre úgy meg, szexualisan nem kívánom úgy mint az előző paromat!.A barátnőm azt mondja ne azzal foglalkozzak már ennyi idősen, ilyenkor már nincs szerelem, hanem azt nézzem h ő szeret, akar engem , van egzisztenciája, normális férfi! Valóban ennyi idősen már ne a vonzódást, szerelmet keressem ? Örüljek annak inkább h találtam egy normális férfit?
2022. jan. 6. 11:02
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
11%

:D

50 évesen...

2022. jan. 6. 11:11
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Pont ennyi idősen mint te is kerestem kapcsolatot. Nehéz volt az ismerkedés. Aztán megismerkedtem egy pasival. Normális volt, de nálam sem volt meg a kémia. Aztán, mégiscsak adtam esélyt a kapcsolatnak pont ezért, mert annyi idősen azt gondoltam lemaradok valamiről. A kémia részemről sosem jött meg, de magamra erőltettem ezt a kapcsolatot. Még egyszer nem tenném. Te se tedd. Annak oka van , ha hiányoznak bizonyos érzések. Mindig tanul az ember, csak kevés az időnk:)
2022. jan. 6. 11:15
 3/33 anonim ***** válasza:
84%
Szia, nem tudom, te hogy állsz a változókorral, túl vagy-e rajta, benne vagy vagy még csak előtted áll, de azt is vedd figyelembe, hogy a kémiába ilyesmi is beleszólhat. Persze, ha más férfival megvan a kémia, csak ezzel a bizonyossal nem, akkor nyilván nem ilyesmiről van szó. Szerintem nem lehet ilyet kategorikusan kijelenteni, hogy 50 éves korban nincs szerelem meg vágy, de a hormonok változása ugye beleszólhat az ilyesmibe.
2022. jan. 6. 11:16
 4/33 anonim ***** válasza:
84%
Ha nincs meg a kémia, csak egyre rosszabb lesz ez a kémiás része a kapcsolatnak. Én is jöttem már össze valakivel, mert jó ember volt, és észrevette, hogy nem élvezem a testi kontaktust vele, nagyon kínos volt. Önkínzás így, tényleg csak a takarítónője meg a szakácsnéja leszel.
2022. jan. 6. 11:25
 5/33 anonim ***** válasza:
84%

Van. Ennél idősebb korban is!

A társkereső az ilyen, nemcsak idősebb korban, de fiatalon is. Nagyon sok fura alak van, sokan hazudnak, sokan csak szexkapcsolatot keresnek. Szóval nem biztos, hogy ott kell keresni. Vagy ha ott, akkor tisztában kell lenni a realitásokkal.

2022. jan. 6. 11:32
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen a kérdésedre válaszolok, mert kicsit más a helyzetem, de lehet, hogy mégis segít.

65 éves nö vagyok, sok évtizedes párkapcsolatban. Idövel valahogy ellaposodott, és a kémia erösen lecsökkent köztünk. Aztán a páromnak több mint 2 évre el kellett mennie, egyáltalán nem találkoztunk közben. (Az ok lényegtelen, de nincs köze a kapcsolatunkhoz)

Most karácsony elött megint hazajött és egyböl fellángolt köztünk a régi, kezdeti szerelem, azóta is alig birjuk ki egymás nélkül, a szex is újra olyan, mint amikor összejöttünk.

Szóval idösebb korban is lehet egy nö tényleg szerelmes, és testileg is ugyanúgy megélheti a szerelmet, mint egy fiatalabb.

Gondold át még egyszer, ha neked nem elég a "jól megvagyunk egymással" meg esetleg a "szex nem olyan rossz" kategória, akkor nem feltétlen jó ötlet itt maradni.

2022. jan. 6. 11:37
 7/33 A kérdező kommentje:
Akkor hiába egy rendes, normális férfi és hiába vagyok már lassan 50 éves de ha nem érzek szexuális vágyat iránta akkor inkább hagyjam?
2022. jan. 6. 11:54
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
56 évesen éltem meg életem LEGNAGYOBB szerelmét, ami tevőlegesen 4 évig tartott. Utána rajtunk kívülálló okok miatt elváltak útjaink, de soha nem hevertük ki egymás hiányát.
2022. jan. 6. 11:55
 9/33 anonim ***** válasza:
78%

De még mennyire, hogy van, csak ez a férfi nem tetszik neked. Nem tudom, mióta ismered, az a bizonyos "kémia" nem mindig jön azonnal. Nálam már előfordult, hogy elsőre nem tetszett, és később lángolás lett belőle. Adj magatoknak egy kis időt, és majd meglátod. Ha mégsem megy, nem szabad erőltetni.

N

2022. jan. 6. 12:02
 10/33 anonim ***** válasza:
61%
Egyetértek a 9-essel: adj egy kis időt magatoknak, ha nem megy, akkor hosszú távon lehet, nem éreznéd vele jól magad, csak éppen nem lennél egyedül.
2022. jan. 6. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!