Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Idősebb korban tényleg nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb korban tényleg nincs már szerelem?

Figyelt kérdés
50 éves leszek. Regisztráltam egy társkeresőre de nem igazan jött még össze senki. Vagy nem tetszett vagy alkoholista vagy én nem tetszettem neki.stb. Most találtam egy férfit aki elég normális értékrendet képvisel. Tetszem is neki...de....valamiert nekem nincs meg a kémia felé, nem fogott külsőre úgy meg, szexualisan nem kívánom úgy mint az előző paromat!.A barátnőm azt mondja ne azzal foglalkozzak már ennyi idősen, ilyenkor már nincs szerelem, hanem azt nézzem h ő szeret, akar engem , van egzisztenciája, normális férfi! Valóban ennyi idősen már ne a vonzódást, szerelmet keressem ? Örüljek annak inkább h találtam egy normális férfit?
2022. jan. 6. 11:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek szét, mert ő nem tudja, hogy nincs gusztusod rá, a jó természete miatt lelkileg erősen fogsz kapcsolódni hozzá, és mindkettőtöket becsapod, ő meg nem tudja majd, mitől van rossz érzése szeretkezés közben, ha a szemedbe néz.
2022. jan. 6. 14:59
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Én 50 elmúltam,nő vagyok.Volt egy ilyen férfi akivel 1 hónapot találkozgattunk.Nem vonzott és hiába volt "rendes",nem jött be.Nekem kell a kémia és itt nem csak szexre gondolok.Ha nem látsz benne szerethető partnert,nem szeretnél hozzáérni,odabújni akkor nincs értelme folytatni.Persze te tudod,neked mire van szükséged.Azt még leírhatnád volt-e szex köztetek?
2022. jan. 6. 16:27
 23/33 A kérdező kommentje:

22# Nem volt még szex köztünk. Ő szerette volna már de én még nem. Ez abból is fakadhat h én annyira nem kívánom őt.

Szerethetőnek szerethető mert rendes férfi, de odabújni főleg ha szexre kerulne a sor azt nem kívánom úgy vele mint az előző párommal sajnos

2022. jan. 6. 17:27
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
22 es vagyok,sajnálom.Az esetleg nem lehet hogy az exeden nem vagy túl?
2022. jan. 6. 17:32
 25/33 A kérdező kommentje:

24# lehet az is benne van.

De az is h ő sajnos nem jön be annyira külsőre

2022. jan. 6. 19:07
 26/33 anonim ***** válasza:
69%
Az baj,neked kell tudni mit szeretnél.
2022. jan. 6. 19:50
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha testileg ennyire nem jön be, akkor fölösleges az idödet meg az övét húzni, ebböl nem lesz semmi értelmes dolog. Akkor pedig jobb elöbb szakítani, mint egy év múlva.

Meg igy neked is lesz még lehetöséged keresni olyan valakit, akivel stimmel a kémia.

Egy barátnöm (40 fölötti) legalább 3-4 alkalommal járt így, mint te, hogy a másik szimpatikus, rendes, csak éppen férfiként nem vonzó számára.

Aztán egyszer ráírt valaki, aki "logikusan" nem passzolna hozzá - más hobbik, más munkaterület, erösen eltérö hobbik -, de már az találkozáskor azonnal ott volt a vonzódás. Miután jobban megismerték egymást, kiderült, hogy mindkettönek igen sajátos, egyéni humora van, ami megegyezik a másikéval, emellett mégis sok minden hasonló köztük.

Kb 3 hónap múlva összeköltöztek, több éve vannak együtt és a barátnöm szerint vele éli meg a legjobb szexet, ami eddig csak elöfordult, és csak egyre jobb lesz minden alkalommal.

HIdd el, megéri nem belemenni kompromisszumokba, hanem megvárni, aki tényleg megmozgatja a fantáziádat!

2022. jan. 7. 08:53
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Jól mondja mindenki, ne írd le magad. Én belementem ilyen kapcsolatba egy rendes, kedves férfival, gondolva, hogy már meg kell állapodnom meg hogy már úgyse lesz jobb.

Jól kijöttem vele, de a kémia hosszú idő alatt se jött meg, olyan szinten, hogy megölelni se volt kedvem, hosszú távollét után se. Utólag már nem mennék bele ilyenbe. Megkönnyebbültem, mikor szakítottam.

2022. febr. 10. 19:02
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg Kérdező! Mi történt azóta?
2022. febr. 10. 19:11
 30/33 anonim ***** válasza:
51%

Van.

Nem járnak társkeresőre.

Az életben, a valóságban találnak párra.

2022. febr. 11. 02:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!