Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb korban tényleg nincs már szerelem?
22# Nem volt még szex köztünk. Ő szerette volna már de én még nem. Ez abból is fakadhat h én annyira nem kívánom őt.
Szerethetőnek szerethető mert rendes férfi, de odabújni főleg ha szexre kerulne a sor azt nem kívánom úgy vele mint az előző párommal sajnos
24# lehet az is benne van.
De az is h ő sajnos nem jön be annyira külsőre
Ha testileg ennyire nem jön be, akkor fölösleges az idödet meg az övét húzni, ebböl nem lesz semmi értelmes dolog. Akkor pedig jobb elöbb szakítani, mint egy év múlva.
Meg igy neked is lesz még lehetöséged keresni olyan valakit, akivel stimmel a kémia.
Egy barátnöm (40 fölötti) legalább 3-4 alkalommal járt így, mint te, hogy a másik szimpatikus, rendes, csak éppen férfiként nem vonzó számára.
Aztán egyszer ráírt valaki, aki "logikusan" nem passzolna hozzá - más hobbik, más munkaterület, erösen eltérö hobbik -, de már az találkozáskor azonnal ott volt a vonzódás. Miután jobban megismerték egymást, kiderült, hogy mindkettönek igen sajátos, egyéni humora van, ami megegyezik a másikéval, emellett mégis sok minden hasonló köztük.
Kb 3 hónap múlva összeköltöztek, több éve vannak együtt és a barátnöm szerint vele éli meg a legjobb szexet, ami eddig csak elöfordult, és csak egyre jobb lesz minden alkalommal.
HIdd el, megéri nem belemenni kompromisszumokba, hanem megvárni, aki tényleg megmozgatja a fantáziádat!
Jól mondja mindenki, ne írd le magad. Én belementem ilyen kapcsolatba egy rendes, kedves férfival, gondolva, hogy már meg kell állapodnom meg hogy már úgyse lesz jobb.
Jól kijöttem vele, de a kémia hosszú idő alatt se jött meg, olyan szinten, hogy megölelni se volt kedvem, hosszú távollét után se. Utólag már nem mennék bele ilyenbe. Megkönnyebbültem, mikor szakítottam.
Van.
Nem járnak társkeresőre.
Az életben, a valóságban találnak párra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!