Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más hogy birkózik meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más hogy birkózik meg a gimnáziumi traumáival, a csajok vissza utasításaival?

Figyelt kérdés

Volt pár lány aki tetszett de félve közelítettem mert akkor nagyon érzékeny lelkű voltam. Azóta kérgesedtem már. De valahány lánynál próbálkoztam mind undorodva húzódott el mellőlem. Tudom magamról hogy nem vagyok szép ember, de azért ezeket a múltbéli dolgokat túlzásnak tartom... Hogy ne akadt volna egy lány aki meglát bennem valamit. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy a nekem tetsző lánynak verset írtam és csokit vettem stb. Így próbáltam udvarolni. Később tudtam meg, hogy ma már ezek ciki dolgok.

26 éves vagyok, visszafogott srácként és nem volt kapcsolatom. Belül nagyon fáj hogy ma már ez embert nem fogadják el önmagáért, rá kell gyúrni - mármint testre, autó is legyen jó drága, tetkó se árt stb. Bunkó stílus mert a filmekből ezt látja mindenki. Az hogy valaki művelt, olvasott netán maga is műveli az írás művészetét az nem számít. Igazából még női ideálom sincs, csak kell valami ami megfog. egy apró vonás, stílus nem oylan nagy dolgok. Próbáltam beszélgetni lányokkal de semmi, teljes gosthing.

És ezek az élmények alázások a mai napig gátolnak, míg ők vígan élik az életüket. Elnézek egy két képet ahol egyesek megfogják a lányokat, de mint haverok én ilyet sose mertem, egyszer próbáltam meg akkor is undorodva húzódtak el mellőlem. Tulajdonképpen tele vagyok feldolgozatlan traumákkal, estekkel amiket nem értek.

Más is van ezzel így?

2022. jan. 4. 12:01
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
mer azok gyakorlatilag rajtam kívül csak az nem baszta meg őket aki nem akarta
2022. jan. 4. 18:15
 42/49 anonim ***** válasza:
100%
Neked vannak csodálatos értékeid igaz?
2022. jan. 4. 18:20
 43/49 anonim ***** válasza:
100%

:D

Vártam már az ilyen egyszerű , de nagyszerű hozzászólásokat.

2022. jan. 4. 18:23
 44/49 anonim ***** válasza:
89%

"Az a trauma hogy, romantikus alkat voltam de ez nem kell egy nőnek sem. Az összes lány valószínűleg 15 évesen már dugott aki tetszett én meg nem kapok nőt. Se egy ölelést de még csak egy kedves szót se csak az ócsárlást, a mocskot, az alázást."

Most komolyan, olvasd el mit írtál és tedd fel a kérdést: te akarnál ilyen megkeseredett, gyűlölettel teli emberrel ismerkedni?

Utálat és irígység sugárzik belőled, semmi pozitívitás, semmi előremutató gondolat...

Megártott neked a sok internet. Mozdulj ki! Járjál új társaságba. Pl. csatlakozzál túracsoporthoz, menéjl olvasókörbe, járjál társasjáték klubba. Bármi, csak kerülj végre emberek közé!

Tanulj meg normálisan viszonyulni másokhoz, mert jelenleg nem az a kérdés, hogy tudsz-e párt találni, hanem alapvető emberi értékek is hiányoznak belőled.

2022. jan. 4. 18:39
 45/49 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy így megítélsz, ez kedves :))
2022. jan. 4. 18:46
 46/49 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint te dagadt vagy / voltál, kérdező?
2022. jan. 5. 12:02
 47/49 A kérdező kommentje:
egy kicsit husis vagyok, időm és lehetőségem sincsen sportolni. Anyám is mulyaságra nevelt etéren.
2022. jan. 5. 12:05
 48/49 anonim ***** válasza:
100%

Szedd össze magad és próbálkozz. Jobb ha nem kiterített lapokkal nyitsz, csak ismerkedj barátkozás jelleggel, aztán majd látod, hogy lehet-e ebből több.

A romantikus oldalad majd akkor mutatkozhat meg, ha kapsz rá lehetőséget.

Nem adhatod fel, csak mert kaptál egy rakás visszautasítást. Legtöbbünk ugyanezzel küzd, nekem is volt egy rakás, mielőtt párt találtam. Szar érzés, de fel kell dolgozni.

Ne a ribiket tűzd ki célnak, ha valakivel közös jövőt szeretnél.

"egy kicsit husis vagyok, időm és lehetőségem sincsen sportolni. Anyám is mulyaságra nevelt etéren."

Ez marhaság. 2 gyerekem van, napi 20 percet sétáltom a kutyámat, heti 2x edzek, heti 1x elmegyek focizni. Úgyhogy van időd, csak rá kell szánni.

Lehetőségnek meg ott a saját tested. Fekvőtámasz, felülés, futás, stb.

Ne picsogj, hanem szedd össze magad.

Ha meg a szakmádban ügyes leszel, 30-40 éves korod között már jobb parti leszel a nők számára. Nekünk inkább később van a csúszidőszakunk, a nőknek meg fiatalabban.

2022. jan. 5. 12:28
 49/49 anonim ***** válasza:
100%

"időm és lehetőségem sincsen sportolni"

Mitől nem érsz rá ennyire? Más férj/feleség, több gyerek, munka, barátok és háztartás mellett is megoldja.

Már csak ki kellene gyúrnod magad, ahogy elnézem a bunkóság már adott. Kis sport és (a te saját fogalmaid szerint!!!) igazi alfahím lehetsz. Nem értem a problémát.

2022. jan. 5. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!