Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más hogy birkózik meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más hogy birkózik meg a gimnáziumi traumáival, a csajok vissza utasításaival?

Figyelt kérdés

Volt pár lány aki tetszett de félve közelítettem mert akkor nagyon érzékeny lelkű voltam. Azóta kérgesedtem már. De valahány lánynál próbálkoztam mind undorodva húzódott el mellőlem. Tudom magamról hogy nem vagyok szép ember, de azért ezeket a múltbéli dolgokat túlzásnak tartom... Hogy ne akadt volna egy lány aki meglát bennem valamit. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy a nekem tetsző lánynak verset írtam és csokit vettem stb. Így próbáltam udvarolni. Később tudtam meg, hogy ma már ezek ciki dolgok.

26 éves vagyok, visszafogott srácként és nem volt kapcsolatom. Belül nagyon fáj hogy ma már ez embert nem fogadják el önmagáért, rá kell gyúrni - mármint testre, autó is legyen jó drága, tetkó se árt stb. Bunkó stílus mert a filmekből ezt látja mindenki. Az hogy valaki művelt, olvasott netán maga is műveli az írás művészetét az nem számít. Igazából még női ideálom sincs, csak kell valami ami megfog. egy apró vonás, stílus nem oylan nagy dolgok. Próbáltam beszélgetni lányokkal de semmi, teljes gosthing.

És ezek az élmények alázások a mai napig gátolnak, míg ők vígan élik az életüket. Elnézek egy két képet ahol egyesek megfogják a lányokat, de mint haverok én ilyet sose mertem, egyszer próbáltam meg akkor is undorodva húzódtak el mellőlem. Tulajdonképpen tele vagyok feldolgozatlan traumákkal, estekkel amiket nem értek.

Más is van ezzel így?

2022. jan. 4. 12:01
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
81%

Ennyi marhaságot, amennyit itt leírtál... :D

Nem minden nőnek a bunkó stílus kell, a megoldás tehát nem az hogy színészkedj, hanem hogy keress egy hozzád való nőt, akinek nem ez tetszik.

Az szerintem nem nagy trauma, ha az ember nem "járogat" gyerekként másokkal, az úgyis abból áll hogy elmentek moziba HA anyu megengedi, fagyiztok egyet HA apu ad rá pénzt, stb. Őszintén szólva én eleve nem sok értelmét látom ezeknek a "kapcsolatoknak", ráér az ember huszonévesen.

2022. jan. 4. 12:09
 2/49 anonim ***** válasza:
32%
Menj el pszichológushoz!
2022. jan. 4. 12:15
 3/49 anonim ***** válasza:
92%
Hogyne számítana, hogy valaki művelt, olvasott? Ez viszont nem váltja ki a legtöbb esetben a szexuális vonzalmat.
2022. jan. 4. 12:16
 4/49 A kérdező kommentje:
Érdekes amit látok, hoyg ez egyik csajnak izomállat a barátja, a másik versenymotoros, a harmadik rendőr stb. ennyi. Nem kell itt a duma hogy így meg úgy. A legszomorúbb sz egészben ha kigyúrnám magam rögtön lenne nőm.
2022. jan. 4. 12:18
 5/49 anonim ***** válasza:
87%
Neked ezzel a gondolkodásmóddal, és személyiséggel normális nőd biztos nem lenne.
2022. jan. 4. 12:20
 6/49 A kérdező kommentje:
3-as nem nem számít, jár már nyitott szemmel...
2022. jan. 4. 12:20
 7/49 anonim ***** válasza:
31%
Ezeket a traumákat nem lehet kiheverni. Nem gyógyítja pszichológus, nem gyógyítja semmi más sem. Ezek a lélek részeivé válnak.
2022. jan. 4. 12:21
 8/49 A kérdező kommentje:
5-ös akkor taníts mester, hogy kéne hm? :))
2022. jan. 4. 12:21
 9/49 A kérdező kommentje:
Lepontozhatjátok a 7-est de igaza van. Ezeket nem heveri ki az ember de hogyan is érthetné meg ezt egy olyan aki jóképűnek születik, tapadnak rá a nők az életben nem volt semmi gondja.
2022. jan. 4. 12:24
 10/49 anonim ***** válasza:
86%

Érdekes, az összes régész, művészettörténész, történész férfi ismerősömnek van párja.

De akkor gyúrd ki magad aztán szedj fel ribiket. Nem értem akkor mi a kérdés, ha ez ennyire könnyű.

2022. jan. 4. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!