Hogy fog kinézni körül-belül egy szülőszoba? Kik lesznek bent? Kinek az utasitásait kell majd követnem?
Nálunk volt egy szülőszék, mellette volt egy NST gép. Volt bent kád, de én nem használtam, volt labda. Az idő nagyrészében egyedül voltam, de a szülésznő és a doki sokszor rámnézett. (nem terveztünk apás szülést) A szülésznő megkérdezte, hogy nem akarok e labdára ülni, vagy hogy kell e pisilni. A doki méhszájat nézett, meg az NST-t.
Természetesen mindkettőjük utasításait követni kell, például most nyomjon, ne nyomjon, mély levegő.
Egy vagy két szülésznő lesz benn, (Nálam ketten voltak mert egy tündéri kis tanuló is volt benn.) egy orvos és egy csecsemős ha már a kitolási szakaszban vagy.
Két különböző kórházban szültem. Az első gyerekeg a körzetiben szültem ügyeletben egy vidéki kórházban és ott egy szülésznő egy orvos egy ápoló és egy csecsemős volt. Meg persze a párod.
A másodikat a Sote II-n szültem tavaly.
Ott az orvosom volt benn egy szülésznő és egy tanuló szülésznő.
Megkérdezték, hogy rezidensek bejöhetnek-e de nem egyeztem bele. Csak a tanuló szülésznőt engedtem be.
Csecsemős sem volt. A szülésznő tisztította meg a babát.
A párom nem volt benn mert a nagyszülők nagyon messze laknak és a másik gyerekkelitthon kellett lennie. Úgy terveztük, hogy a kiírt időpont előtt pár nappal anyukám idejön de három héttel előbb jött a baba.
Szerintem kórháztól függ a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!