Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Történt vagy mondtatok olyat...

Történt vagy mondtatok olyat a szülés közben a szülőszobán a személyzet előtt amit utólag megbántatok és szégyelltetek ?

Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy kicsúszott egy olyan mondat, vagy szó, vagy tettetek valamit a fájdalom közepette ami a kontrollotokon kívül volt és utólag kísértett benneteket ? Legszívesebben visszamentetek volna az időbe, hogy visszacsináljátok?
2021. júl. 27. 15:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Magamat is megleptem, hogy milyen higgadt voltam, pedig alapjáraton kifejezetten morgolódós, beszólogatós vagyok.
2021. júl. 27. 16:03
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Annyira küzdöttem a fájdalommal, hogy nem igazán fogtam fel, hogy vannak körülöttem emberek. Arra koncentráltam, hogy a soron következő fájást éljem túl, lélegezzek helyesen. Én például teljesen magamba fordultam, ha körülöttem zajlott is bármi számottevő, nekem fel se tűnt.
2021. júl. 27. 16:13
 3/13 anonim ***** válasza:
61%
Vajúdás alatt egy nagyon erős fájásnál, pont ülő helyzetben voltam és belemartam egyet a jobb combomba amit akkor nem éreztem h fájt volna. Miután a kórházból hazaengedtek akkor is fájt, főleg ha víz érte. Ez miatt nem forgatnám vissza az időt, de ha lesz következő szülésem azért ilyet mégegyszer nem csinálok mert utólag nagyon fájt.
2021. júl. 27. 16:14
 4/13 anonim ***** válasza:
64%
Nem. A páromnak viszont folyamatosan mondogattam, hogy szeretem és közben majdnem eltörtem a kezét, úgy szorítottam.
2021. júl. 27. 16:34
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem pont erre gondolsz szerintem,de en amugy nagyon beszedes,kozvetlen vagyok,a szuleszno,dokik is kedvesek voltak, utolag visszagondolva tok jol el tudtunk volna beszelgetni,de a fajdalmam miatt nem ment. Csak ott kuksoltam szo nelkul. 😅
2021. júl. 27. 16:43
 6/13 A kérdező kommentje:
Nekem például kicsúszott a számon amikor jött ki a baba, hogy fáj a p..cim. Meg azt mondogattam, hogy elájulok.. szerintem tök ciki volt, főleg utólag..
2021. júl. 27. 16:54
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

Én kértem a szülésznőt hogy öljön meg csak legyen már vége :D

Amúgy bejött a doki (a kitolásra csak odaért), és kérdezte, hogy hogy vagyok. Én csak annyit tudtam válaszolni, hogy szarul. Kitolásnál jó sokat káromkodtam. Igazából ezeket nem szégyellem, nem csinálnám vissza. Ez egy olyan fájdalmas és más tudatállapotú élmény, hogy nincs miért szégyenkezni.

2021. júl. 27. 17:09
 8/13 anonim ***** válasza:
72%
Kitolásnál felnyúlt a nőgyógyász, és úgy meglepődtem, hogy felsíkitottam. Amúgy szinte hang nélkül csináltam végig az egészet.
2021. júl. 27. 17:13
 9/13 anonim ***** válasza:
67%

Én mondtam a dokimnak (aki családbarát) mikor kézzel tágított majd mormolta : engedd el a fájdalmat, csak a hangomra figyelj.. monoton monológját, hogy : Letépem a karod és azzal váglak agyon! 😂

Nem volt sértődés, vissza se forgatnám ez miatt az időt 🤷‍♀️

Azt hiszed nem láttak hallottak már kb mindent?

Volt egy csaj aki 2 csukott ajtón keresztül üvöltötte hörögve mi meg majd beszartunk,hogy : meghalok! B+ meghalok!

Utána kérdeztük, hogy ennyire fájt? Ő meg lazán közölte b ja hát nem is volt olyan vészes.. 😳😂

2021. júl. 27. 17:23
 10/13 anonim ***** válasza:
49%
Nálunk nem történtek ilyenek,legalábbis nem tudok róla.Nővérem keresztanyja szült 1 petéjü fiu ikreket.Ez vicces,nem kinos. szülésznőjefogadott volt szülséz férfi orvos tanulo volt,tanulonak mondta,hogy a kismama harisnyát l e kell venni. kismama fel kellt szülés közben és látta,hogy harisnyája már nincs rajta.
2021. júl. 27. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!