Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más hogy birkózik meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más hogy birkózik meg a gimnáziumi traumáival, a csajok vissza utasításaival?

Figyelt kérdés

Volt pár lány aki tetszett de félve közelítettem mert akkor nagyon érzékeny lelkű voltam. Azóta kérgesedtem már. De valahány lánynál próbálkoztam mind undorodva húzódott el mellőlem. Tudom magamról hogy nem vagyok szép ember, de azért ezeket a múltbéli dolgokat túlzásnak tartom... Hogy ne akadt volna egy lány aki meglát bennem valamit. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy a nekem tetsző lánynak verset írtam és csokit vettem stb. Így próbáltam udvarolni. Később tudtam meg, hogy ma már ezek ciki dolgok.

26 éves vagyok, visszafogott srácként és nem volt kapcsolatom. Belül nagyon fáj hogy ma már ez embert nem fogadják el önmagáért, rá kell gyúrni - mármint testre, autó is legyen jó drága, tetkó se árt stb. Bunkó stílus mert a filmekből ezt látja mindenki. Az hogy valaki művelt, olvasott netán maga is műveli az írás művészetét az nem számít. Igazából még női ideálom sincs, csak kell valami ami megfog. egy apró vonás, stílus nem oylan nagy dolgok. Próbáltam beszélgetni lányokkal de semmi, teljes gosthing.

És ezek az élmények alázások a mai napig gátolnak, míg ők vígan élik az életüket. Elnézek egy két képet ahol egyesek megfogják a lányokat, de mint haverok én ilyet sose mertem, egyszer próbáltam meg akkor is undorodva húzódtak el mellőlem. Tulajdonképpen tele vagyok feldolgozatlan traumákkal, estekkel amiket nem értek.

Más is van ezzel így?

2022. jan. 4. 12:01
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Az a trauma hogy, romantikus alkat voltam de ez nem kell egy nőnek sem. Az összes lány valószínűleg 15 évesen már dugott aki tetszett én meg nem kapok nőt. Se egy ölelést de még csak egy kedves szót se csak az ócsárlást, a mocskot, az alázást.
2022. jan. 4. 17:04
 32/49 anonim ***** válasza:
66%
29-es. Az elet ilyen, mindenkivel megesik, megse traumatizalodik. Felnott ferfikent meg kulonosen nem kene igy erintenie. Most vagy nem felnott, vagy nem ferfi. Ha pedig mentalisan ilyen instabil, akkor menjen pszichologushoz, ahol megkuzdesi strategiakat tud elsajitatni arra vonatkozoan, hogy egy no nemet mond neki. Nem kene emiatt szakadekba ugralni.
2022. jan. 4. 17:05
 33/49 anonim ***** válasza:
80%

" Az összes lány valószínűleg 15 évesen már dugott aki tetszett én meg nem kapok nőt."

Igazi főnyeremény lehetsz.

A 30-as válaszoló tett azért, hogy barátnője legyen, és lett is. Ja, hogy ez komoly erőfeszítésekbe került neki, te meg ezekre nem vagy hajlandó? Akkor magadra vess!

2022. jan. 4. 17:09
 34/49 anonim ***** válasza:
80%
33-as válaszoló , nem érdemes a kérdezőnek segíteni . Én leírtam a párom esetét, hogy hogyan változott meg az évek alatt . Semmit nem fogadott meg ebből a kérdező .
2022. jan. 4. 17:13
 35/49 A kérdező kommentje:
kissességi komplexusom van, teljesítménykényszeres vagyok és e mellé szét lett forgácsolva a lelki világom, a kamasz éveim. Sokat próbálkoztam lányoknál de mindig ment a mismásolás, most nem érek rá, ghosting, vagy egyszerűen nem álltak velem szóba. Pedig szívesen beszélgettem volna velük. de úgy látszik a tündibündi kis világukban ahol szrá keféltethetik magukat nem ütöm meg a szintet.
2022. jan. 4. 17:21
 36/49 anonim ***** válasza:
75%

kissességi :D

"de úgy látszik a tündibündi kis világukban ahol szrá keféltethetik magukat nem ütöm meg a szintet." Te megint egy kedves, aranyos, szeretetreméltó srác, vagy aki nem érdekli a csúnya lányokat"

2022. jan. 4. 17:23
 37/49 A kérdező kommentje:
hú elírtam gyorsan köss bele, hol kell még egy vessző
2022. jan. 4. 17:27
 38/49 anonim ***** válasza:
95%

Én lanykent a középiskolában azt éltem meg hogy hiába voltam szép és csinos, nem tartoztam a menő lányok közé mert nem volt nagy szám, és csomó divatos cuccom. Így jobb esetben észre se vettek a fiúk, rosszabb esetben piszkaltak hogy "hogy nézel ki" stb.

Most 25 évesen a korombeli pasiknak nem az a prioritás hogy a legmenobb legujabb kollekció e a táskám, így akadnak jelentkezok szép számmal.

Igen ám, csak hogy ezek az emlékek bennem is nyomot hagytak és alacsony az önbizalmam.

És onnantól kezdve hogy erre rajottek a pasik hanyat homlok menekültek, hiába vagyok szép.

Mert az ilyenekkel enyhén szólva is nem a legjobb a párkapcsolat.

Szóval ha barátnőt akarsz nagyon gyorsan kezdj el dolgozni magadon és ezt nem a kulsodre értem hanem az önbizalmadra.

2022. jan. 4. 17:28
 39/49 anonim ***** válasza:
63%
Ember, nem azért nem kellesz a nőknek, mert romantikus vagy. Azért nem kellesz, mert NEM VAGY VONZÓ! Fogd már fel. Senkit nem érdekelnek az emberi értékeid.
2022. jan. 4. 17:49
 40/49 anonim ***** válasza:
80%
Azért nem kell senkinek, mert ribizik és úgy beszél a volt kiszemeltjeiről , mint egy darab rongyról. Undorító ez a mentalitás, taszítja a lányokat .
2022. jan. 4. 17:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!