Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a munka miatt nem tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a munka miatt nem tudtok talizni és emiatt megy tönkre a kapcsolat, váltanál állást? Vagy inkább a kapcsolat menjen tönkre ?

Figyelt kérdés
Női oldalról érdekel, nőként vagyok ebben a helyzetben.
2022. jan. 3. 17:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

*ugy dolgozom

Rugalmas munkaidőben

2022. jan. 3. 18:19
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha komoly a dolog, akkor elkezdenék az ő környékén nézelődni munka ügyben. Lehetőleg valami hasonlót, vagy ha az nincs/nem sikerül akkor másmilyet.

Az igazán jó kapcsolat, az igazi szerelem, az ritkább mint a jó munkahely.

N

2022. jan. 3. 18:21
 13/21 A kérdező kommentje:
12 Egy környéken lakunk , 40 km-re egymástól, fel óra út szabályosan közlekedve is 😇csak amunkabeosztas miatt nem látjuk egymást és ezen másképp nem lehet változtatni csak ha keresek másik munkát.
2022. jan. 3. 18:30
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez az időbeosztás egyébként is befolyásolná a kapcsolatot, akárkivel is jövök össze, akkor amúgy is váltanék. Ha csak ezzel a fickóval ütközik a dolog, akkor azért meggondolnám, hogy tart-e ott a kapcsolat, megéri-e, esetleg ha úgy adódna, ő hajlandó lenne-e ilyen változtatásra a kedvemért (nem muszáj neki megtennie, csak egyáltalán az elméleti esélyét megfontolja-e, vagy egyből az az alap, hogy én váltok), ilyenek alapján döntenék. De ha nincs érzelmi kötődésed a munkádhoz és relatíve könnyen találnál másikat, akkor mik lehetnek a negatívumok? Miért ne?
2022. jan. 3. 18:58
 15/21 A kérdező kommentje:

14 előző párommal nem ütközött a beosztás ellenben más problémàk voltak. Annak, hogy én váltanék racionális okai vannak: ő középvezető , jobban keres, nagyobb a “ vesztenivalója”. Én meg érettségizett alkalmazott vagyok.

Félek mennyire könnyen találok mást …. Meg nehogy rosszabb legyen mint a jelenlegi. Mert kvázi az időbeosztás alapján kell keressek.

2022. jan. 3. 19:01
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát most képzeld el, hogy a pasi dobott valami mas miatt es gondolj bele megerte e valtani. Ha ugy sem sajnalod a munkat, akkor oke. Munkat egyebkent is ufy valtunk, hogy elobb keresunk masikat, aztan valtunk.
2022. jan. 3. 19:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon jó kérdés.....

2 partnerem is amiatt hagyott el mert soha nem voltam otthon időben és emiatt ritkán találkoztunk, amiben van igazság, de mivel idénymunkát végezek ez csak nyárra igaz, télen ezzel soha nem volt probléma. Többször is szóba került, hogy keressek más munkát, ami kiszámíthatóbb és talán jövedelmezőbb, de nem akartam és ma is ugyanazt a munkát végzem.

Akkor talán jogosnak érezném a reklamációt ha a kapcsolat alatt váltottam volna munkahelyet, de nálunk nem ez volt a helyzet, pontosan tudta, hogy mire számíthat. Annyiban talán változott a helyzet, hogy korral kevesebbet dolgozok, mert hamarabb elfáradok, de ha kell napi 12 óra is becsúszik.

2022. jan. 3. 19:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy mit takar az, hogy a munka miatt nem lehet talizni. Egyáltalán nincs egy pár óra vagy nap, amikor tudnátok találkozni, pl. hétvégén? Én ilyen esetben váltanék, amennyiben van arra esély, nyilván, hogy találok hasonló munkát más beosztásban - amennyiben az a munka csak egy munka, nem az álommunkám, vagy olyan munka, ami nagy presztízsű, és egy csomó energiát és munkát belefeccöltem, hogy meglegyen.
2022. jan. 3. 19:36
 19/21 A kérdező kommentje:

18 Egy óra az semmire nem elég. Mondjuk lehet engem azért zavar ez ennyire mert a szüleim emiatt mentek szét , ( váltott műszak hogy engem és tesom hozni vinni tudjanak) hogy én fontosabbnak érzem a kapcsolatot mint a munkát.

Igaz egyszerű alkalmazott vagyok. Ha vezető lennék biztos másképp látnám. Bár akkor meg lehet magam oszthatnám be az időm.

2022. jan. 3. 19:53
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem az sem mindegy, hogy mennyi ideje vagytok együtt. Egy három hónapos kapcsolat miatt nem biztos, hogy váltanék, vagy olyasmi miatt, ami most alakul.

De nyitott szemmel járnék és figyelném, hogy van-e más lehetőségem.

2022. jan. 3. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!