Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti váltanátok munkahelyet, így?
Párommal lassan 1 éve vagyunk együtt.
Saját lakásban élünk,ami az én nevemen van. Úgy vagyunk közös kasszán,hogy hol Ő fizeti a vásárlást,hol én,számlákat is mikor ki,közben pedig ha elmegyünk valahova akkor sokszor ragaszkodik,hogy Ő fizessen.
Edsig nagyon szerettem a munkahelyemet,de most elment tőlünk 1 ember és emiatt borult az egész beosztás,mindenki feszült,sokat kell bejárni,sok a túlóra, és kezd elegem lenni. Ezáltal otthon is feszültebb vagyok,meg sokszor hullaként esek be az ajtón.
A párom nagyon jól keres. Szerinte egyáltalán nem lenne szükségünk rá,hogy én dolgozzak.
De abba semmiképp sem szeretnék belemenni,hogy én otthon üljek,Ő meg eltartson. Ezért azt mondja,hogy váltsak egy 4-6 órás helyre,ahol jobban érzem magam és kevesebbet kell dolgozni.
Ti váltanátok a helyemben?
Aha és mi lesz aztán? Mondjuk ő meggondolja magát becsajozik, esetleg gyerek is lesz és akkor csajozik be? Jöhetsz sírni a gyakorira hogy a párom nem ad pénzt amit én kapok meg kevés 2 gyerekkel....
Ne légy hülye!
Ha gyakran hulla fáradtan esnék haza, nem is kérdés, hogy váltanék-e. Nem ölném meg magam/az egészségem és a párkapcsolatom egy rossz munka miatt, ahonnan nyugodtan kitudok lépni.
Saját lakásod már van, utcára nem kerülnél, még ha neadjisten megörténne, hogy otthagy. Az is lehet, hogy viszonzásnak érzi , hogy mivel a te házadban él ő is, ő fizesse a rezsit meg a kaját, ezért mondta, hogy nem is muszáj dolgoznod.
A helyedben elgondolkodnék a 4-6 órás álláson s mellette csinálnék valamit, amit szeretnék. Akár egy kicsi vállalkozást, befektetést, valamit.
Köszönöm a válaszokat! Nem félnék attól,hogy ha neadj isten szétmennénk akkor éhenhalnék nélküle. Nyilván kényelmesebb lenne nekem is,ha kevesebbet dolgoznék és valóban vannak vállalkozással kapcsolatos ambicióm is.
Nekem a hangsúly inkább azon van,hogy akarok-e részben eltartottként élni.
Az Ő családjuknál ez "szokás",hogy ha megtehetik akkor a nő ne dolgozzon. De elfogadta,hogy ebbe nem akarok belemenni. Ezétt javasolta a 4-6 órát.
Mai nap után pedig nagy valószínűséggel váltani is fogok,mert ma megint kicsináltak,pedig ma még korán végeztem. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!