Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha valaki már nem akar együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki már nem akar együtt lenni a párjával, miért csalja meg egy állandó, másik kapcsolattal? Miért nem szakít, és léé át a másikba? Miért tartja fent az előzőt is még, ahelyett, hogy egyszerűen váltana?

Figyelt kérdés
Nem a házasságokról beszélek (tehát ahol egzisztenciális összekötöttség, anyagi biztonság, közös gyerekek vannak), hanem a kötetlenebb, egyszerű párkapcsolatokról. A megcsalásnak igazából nincs értelme, szakítson, és legyen a másikkal ezután. Nem ez a logikus?
2019. okt. 15. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Logikusnak logikus, de magyarázd ezt meg egy kapcsolatfüggőnek. Ugyanebben a cipőben jártam, fél évig tartottam fent két párhuzamos kapcsolatot. Mert ketyós vagyok.
2019. okt. 15. 14:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Kapcsolatfüggőnek egy kapcsolatban is lehet lenni, nem?
2019. okt. 15. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Pont az a lényege, hogy nem bírsz kapcsolat nélkül meglenni, ezért amíg nem biztos a másik, addig ragaszkodsz régihez.
2019. okt. 15. 15:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert az a biztos, ha esetleg mégse jönn össze az új kapcsolat akkor legyen vissza hova Mennie. Ha meg össze jön az új kapcsolat egyből összetud pakolni és oda tud költözni az újhoz.
2020. febr. 16. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!