Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a munka miatt nem tudtok talizni és emiatt megy tönkre a kapcsolat, váltanál állást? Vagy inkább a kapcsolat menjen tönkre ?

Szia
Ha nem életed munkája az amit csinálsz akkor simán váltanék miatta. :)

Attól függ, hogy milyen az a kapcsolat. Ha nem érzem, hogy megérné miatta feladni az állásom, akkor nem tenném. Ha komoly(abb) kapcsolat és minden jó azt leszámítva, hogy nincs elég időnk egymásra és nagy eséllyel tartós lesz, akkor igen. Nem könnyű jó munkát találni, de jó kapcsolatot meg még nehezebb, szóval ha elég fontos az illető számomra és hosszú távra tervezek vele, akkor őt választanám a munkával szemben.
Persze csak akkor, ha találnék valami másik normális munkát, mert olyat nem vállalnék be, amit utálnék. Az túlságosan rányomná a hétköznapjaimra a bélyeget és a kapcsolatom se működne jól, ha én más területen boldogtalan vagyok.
7 Az, hogy milyet tudnék helyette azt még nemtudom. Nem konkrétan a munka jellege a gond, nekem egyébként sem büdös a munka megcsinálom. Hanem a munkabeosztas miatt alig látjuk egymást.
8 Attól félek nehezen találnék ujra kapcsolatot , nem volt iylen ember aki megdobogtatta a szívem már 5 éve. ….

En igy dolgozom hogy rigalmas munkaidoben es inkabb kevesebb bérért, mint fixezni.
Nem x konkret pasi miatt, hanem hogy egyaltalán beleférjen az eletembe időmbe egy pasi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!