Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy cigány fiúba, mi legyen?
Figyelt kérdés
Szerelmes lettem egy cigány fiúba, 2 év korkülönbség van köztünk. A fiú nagyon rendes, tiszta, dolgozik, nagyon jó üzleti érzéke is van és ő is szerelmes belém, már nagyon régóta titkoljuk a dolgot, viszont közös jövőt tervezünk. Nagyon jól érzem vele magam és sokat is tanultam már tőle.A szüleim viszont szinte 100%, hogy tiltanának tőle, amit valahol meg is értek, ha a helyzetükbe belegondolok, de fogalmam sincs mi legyen. Nem tarthatjuk örökké titokban.2022. jan. 1. 19:38
41/47 anonim válasza:
Megfogod te ezt a nagy szerelmet bánni!
42/47 anonim válasza:
41.ha putris cigó akkor max... Magyaros neveltetésű semmivel sem másabb.
43/47 anonim válasza:
Volt már börtönben a kis cigó?
44/47 anonim válasza:
43. xddd Jó magam nem voltam ,akkor a 0.000000000001%-ba tartozom?
45/47 anonim válasza:
44-es. Két fajta cigány van. Aki volt már börtönben és aki majd lesz.
46/47 anonim válasza:
45. 40 év alatt nem sikerült, na majd 30 év múlva hát ha. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!