Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes belém egy cigány de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém egy cigány de nem áll le mit tegyek?

Figyelt kérdés
mondtam már neki h van barátom v kialakuloban van. de nem fejezi be.irkál leveleket,nem hagy békén.Egyszer már haza is kisért:S:/ félek=/me,áll le pedig már megmondtam neki h nem! és fejezze be az irkálást:S mit tegyek?
2010. febr. 16. 17:34
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
feljelented a rendőrségen zaklatásért
2010. febr. 16. 17:35
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Szólj valakinek... vagy fordulj a rendőrséghez. Vagy add a tudtára ismét, de szigorúan és ne kedvesen. De ha továbbra is zaklat... ehhj...
2010. febr. 16. 17:37
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
ha feljelentené akkor ő lenne a hibás mert rá fognák, hogy rasszista..
2010. febr. 16. 17:38
 4/28 A kérdező kommentje:
végülis.... csak az a baj h itt sok a cigány:/és áhh=/
2010. febr. 16. 17:40
 5/28 anonim ***** válasza:
94%
Akkor szólj pár kopasznak, ők tudják, hogy hogyan kell "nyomatékosan" felszólítani valakit...
2010. febr. 16. 17:40
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
ha erőszakosan mondod meg neki akkor felfogja hogy ő nem kell neked, de akkor durvábbra vált és magához ragad és elhurcol valami bokorba ahol megver,megfélemlít és utána elköszönésképp jól meg is erőszakol
2010. febr. 16. 18:04
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki hogy felesleges köröket fut mert soha se fogsz vele járni.
2010. febr. 16. 18:27
 8/28 anonim ***** válasza:
75%
rám egyszer nyomult egy kis gennyláda cigány, úgy bevertem a pofáját hogy kitört a foga. azóta sem láttam
2010. febr. 16. 18:34
 9/28 anonim ***** válasza:
23%
No, ez a kérdés is provokáló lesz.
2010. febr. 16. 18:40
 10/28 anonim ***** válasza:
64%
Na ezen könnyen lehet segíteni. Elsőként szerezz be egy gázsprayt, meg viperát. Amikor a tetü legközelebb közeledik feléd lefújod gyorsan, majd a viperával ahol éred, ott ütöd, miközben kiabálod neki: Nem megmondtam, hogy nem járok veled!!!!!! Ezek után szerintem békén hagy.
2010. febr. 16. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!