Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes belém egy cigány de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém egy cigány de nem áll le mit tegyek?

Figyelt kérdés
mondtam már neki h van barátom v kialakuloban van. de nem fejezi be.irkál leveleket,nem hagy békén.Egyszer már haza is kisért:S:/ félek=/me,áll le pedig már megmondtam neki h nem! és fejezze be az irkálást:S mit tegyek?
2010. febr. 16. 17:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
ez szarügy, mert ha elutasítod megölnek a rajok :DDD
2010. febr. 16. 21:07
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Írtam már, pár kedves, barátságos SKINHEAD és olyan aranyéleted lehet, hogy csak na. De ne a hangskineket keresd. Az igaziakat. Akik nem félnek.
2010. febr. 16. 21:37
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne törődj vele ,hogy cigány. Mintha nem lenne az , ugy küldöd el.

ne érezze azt hogy azért küldöd el mert cigány

2010. febr. 17. 00:48
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
hát ez sz*r erre 1 megoldás van feküdj le vele aztán majd békén hagy
2010. febr. 18. 19:38
 15/28 A kérdező kommentje:

biztos nem fekszek le vele:S:/:@@@@fujj:S még ha magyar lenne se -.-

14 éves vagyok-.-"

2010. febr. 18. 21:50
 16/28 anonim ***** válasza:
90%
Ha a rosszabbik fajta cigány, akkor az baj :S Ezek addig nem nyugszanak, amíg igent nem mondasz, vagy amíg erőszak útján nem tesz veled valamit =/ Így, hogy nem ismerem nem tudok semmit mondani...szorítók, hogy sikerüljön leráznod, és fogadd meg a többiek véleményét, hogy pár skinhead haver nem árt, vagy olyan akik megvédenek bármi áron.
2010. febr. 20. 21:54
 17/28 anonim válasza:
64%
Csatolj fel magadnak egy műfaszt és mikor megy oda hozzád és elkezd rád mászni akkor elökapod a 20 plusz kupakos mübrét ami a testedre van rakva és mondod neki na akkor most jól megbaszlak..nem fogja észrevenni h müfasz volt és azt hiszi transzfesztita vagy azt hazáig sirva rohan a kis szopóálarc..nekem ez jutott igy hirtelen eszembe:P
2010. febr. 20. 21:57
 18/28 anonim ***** válasza:
Nah, most milyen fajta cigány? Mert az etnikuma akkor válik érdekessé, ha nem a rendesebbek közül való. Most van neki rendes családja, lakása? Vagy valami putris cigány? Mert ha az utóbbi, akkor érdekes tényleg az etnikuma, és én is vigyáznék, és csak haverral mernék kimozdulni, ha az előbbi, akkor meg lehetne beszélni a családjával. A rendőrségre is lehet menni, ha ez nem válik be. Egy gázsprayt én is tuti, hogy beszereznék. Meg szólnék valami felnőtt férfinak a családban, azaz apának, testvérnek. Ha igaz, amit mondasz, akkor nagyon vigyázz!!!!! Én jártam egy cigány fiúval, de ő rendes családból származott, de ha nem rendes családból származik, akkor baj lehet belőle, a fiú testvérem mesélt egy-két dolgot. Ha igaz, amit mondasz, azt ajánlom, hogy vedd nagyon, de nagyon komolyan, és gondolkozz el azon, amiket írtam...
2010. febr. 20. 22:43
 19/28 anonim ***** válasza:
Szóval az a lényege, hogy a rendes cigányokkal nincs baj, és ott teljesen lényegtelen az etnikum...
2010. febr. 20. 22:44
 20/28 anonim ***** válasza:

Ha van egy-két skinhead barátod akkor szólj nekik, ez a legjobb megoldás(tapasztalatból mondom). Ha nincs ismerősön keresztül kérj meg egyet, hogy állítsa le. Te ne bunkózz vele, mert még a végén neked is eshet. Csak óvatosan!

18/L

2010. febr. 20. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!