Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém egy cigány de nem áll le mit tegyek?
Figyelt kérdés
mondtam már neki h van barátom v kialakuloban van. de nem fejezi be.irkál leveleket,nem hagy békén.Egyszer már haza is kisért:S:/ félek=/me,áll le pedig már megmondtam neki h nem! és fejezze be az irkálást:S mit tegyek?2010. febr. 16. 17:34
21/28 anonim válasza:
félelmetes, hogy manapság az embernek tőlük kell félnie, ha kimozdul az utcára, hogy képtelenség leállítani őket, mert ha valahogy megpróbálná azt, akkor rögtön retteghetne attól, hogy visszajön az illető csoportostúl s erőszakkal fenyegetve... egyszerűen gusztustalan, ami manapság folyik.. hogy képtelenség megállítani őket... hogy félünk tőlük...
23/28 anonim válasza:
Kezd el szopni a faszát (feltételezem, hogy van neki), és véletlen harapd le! xD
24/28 A kérdező kommentje:
jó h valakinek ilyen kva vicces az egész:@ szoltam már hogy mivan.kiis jöttek elém a sulihoz sötétben nem megyek haza egyedül,és még mikor vége van a sulinak akkor is van társaságom.itt nincs nagyon semmi,szóval ideoda nem szoktam eljárogatni csak az a baj h anyum van mikor 11 dolgozik :/:'(.Nem tudom milyen fajta,de mikor rájön valami üt/vág. volt olyan mikor belevert a suliban az ajtóba......
2010. febr. 21. 19:25
25/28 anonim válasza:
Jó erős kötelet a nyakába és találj egy szimpatikus villanypóznát. A SKINHEAD-es ötlet is jó lehet.
26/28 anonim válasza:
Szia! megoldódott már a dolog? Sikerült valamit kitalálni?
27/28 A kérdező kommentje:
hát mondta neki barátnöm h álljon le mert megveri a pasim.és mostmár nem irkál de már volt ilyen hogy abba hagyta és megint elkezdte.szóval nemtudom hátha.
2010. márc. 9. 14:35
28/28 anonim válasza:
Ugyanígy voltam.Én ráhagytam,tűrtem egy darabig(na az sem volt egy leányálom) és utána megmondtam neki,hogy hagyjon békén azóta sem piszkál.De azért az a lelki dolog amikor elém jött a suliba nekem meg olyan hangosan dobogott a szívem,hogy hallottam, mármint nem azért mert olyan szerelmes voltam hanem mert annyira féltem...Na azt nem kívánom senkinek.Ezért mondom én,hogy akármilyen rendes is ahogy jó nagyapám mondaná "jó cigány csak a sírban van".Én nem tudtam félre tenni az előítéleteim, lehet,hogy tényleg rendes,de én nem kockáztattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!