Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy cigány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy cigány fiúba, mi legyen?

Figyelt kérdés
Szerelmes lettem egy cigány fiúba, 2 év korkülönbség van köztünk. A fiú nagyon rendes, tiszta, dolgozik, nagyon jó üzleti érzéke is van és ő is szerelmes belém, már nagyon régóta titkoljuk a dolgot, viszont közös jövőt tervezünk. Nagyon jól érzem vele magam és sokat is tanultam már tőle.A szüleim viszont szinte 100%, hogy tiltanának tőle, amit valahol meg is értek, ha a helyzetükbe belegondolok, de fogalmam sincs mi legyen. Nem tarthatjuk örökké titokban.
2022. jan. 1. 19:38
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
66%

Ez a beetetes idoszaka. Majd,ha felesegul vesz,te leszel az egesz csalad csicskaja. Ott ez a szokas az o “kulturajukban”.

Most erdemes megszakitani minden kapcsolatot veluk!!

N

2022. jan. 1. 21:56
 12/47 anonim ***** válasza:
97%
Egy gyárban dolgozom, ahol több cigány közvetett kollégám is van. Ezt úgy értem, hogy egy műszakban dolgozunk, de külön részlegen, és látásból ismerem őket. Közülük többen is vegyes kapcsolatban élnek, és a párjuk is nálunk dolgozik. Vegyesen cigány lány, magyar fiú, vagy magyar lány, cigány fiú. Nem látok bele ezekbe a kapcsolatokba, de külső szemlélőként ugyan olyanok, mint a "sima" párok. Meg kell próbálni ugyan úgy, mint egy átlagos párkapcsolatot. Az idő eldönti, hogy mennyire életképes a dolog. Ebben az esetben a párkapcsolati problémák mellé társulnak az etnikai/kultúrális ellentétek is.
2022. jan. 1. 22:48
 13/47 anonim ***** válasza:
95%

vannak normális cigányok, de ha 2 éve jól megy minden, akkor sztem nincs gond.

Ha szüleid utálják a cigányokat, akkor nem tudsz mit kezdeni, max elköltözöl

2022. jan. 2. 00:12
 14/47 anonim ***** válasza:
71%

Vér nem válik vizzé!

Most még jó minden, mi lesz mondjuk 5-10 év múlva? Nem engedném a lányom korcsosuljon. Ez az én véleményem. Ha rosszra fordul a kapcsolatotok, 2 gyerekkel a nyakodon, ráadásul félvér, normális férfinek nem kellesz. Most dönts az életedről, vagy elcseszed vagy nem.

2022. jan. 2. 06:23
 15/47 anonim ***** válasza:
78%

Sajnálom de nem tenném lehet a helyedben.

Rasszizmusban felnőni nagyon rossz. Nem tenném meg a gyerekeimmel. Gondolj bele, fél cigányok lennének. Megnehezítené az egész életüket.

Nekem egyik szülőm fél cigány volt. Rajtam már nem látszik. De mindennel tiltanak cigánnyal egy affért, pont ezért. Mert borzasztóan rassszista a világ ha kicsit is látszik rajtad. Jobb munkahelyre fel sem vennének úgy. Iskolában folyamatos csesztetés. Előítéletek sora lenne az egész életben.

A te életed. A te döntéseid, de benne van a pakliban, hogy a jövőbeli gyerekeidre a fent említett sors vár. Én ezt nem vállalnám be.

2022. jan. 2. 08:37
 16/47 anonim ***** válasza:
48%
Inkább az a gond h 2 évig titkoltad.
2022. jan. 2. 09:41
 17/47 anonim ***** válasza:
97%

Én most válok az én "cigányfiúmtól", a körülményeket inkább nem írom hogyan, pedig ők is látszólag normálisak.

Szóval szívem szerint azt mondanám FUSS!!

De lehet pont ő az üdítő kivétel, akivel nem lesz gond az a sok kulturális különbség ami részben a nőkhöz való viszonyukat is jellemzi.

Szóval jól gondold meg.

2022. jan. 3. 14:21
 18/47 anonim ***** válasza:
97%

Az én cigányom is lehozta vagyis inkább lehazudta a csillagokat az égről amig komolyabbra fordult a kapcsolatunk.. utána lassan kiderűltek a dolgai... pl.. 13 évet volt börtönben, persze ártatlanul😂... 5 nő van még rajtam kívűl, mert nekik lehet... ami kiverte a biztosítékot amikor levert 2 olyat, hogy hátrafelé néztem egy hétig... mindezt azért mert nem értettem vele egyet!

Szerinte a rezsi az nem közös dolog, mert az én házam...

Persze nem mind ilyen.. csak akiket én ismerek...

Az egyik barátja egy 65 éves nyanyát húzott le.. szóval értik a módját, hogyan manipuláljanak egy naiv nőt!

Nagyon szégyellem magam, hogy szóba álltam vele!

2022. jan. 3. 14:59
 19/47 anonim ***** válasza:
22%
Hány éves vagy?
2022. jan. 3. 18:39
 20/47 A kérdező kommentje:
22
2022. jan. 3. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!