Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy cigány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy cigány fiúba, mi legyen?

Figyelt kérdés
Szerelmes lettem egy cigány fiúba, 2 év korkülönbség van köztünk. A fiú nagyon rendes, tiszta, dolgozik, nagyon jó üzleti érzéke is van és ő is szerelmes belém, már nagyon régóta titkoljuk a dolgot, viszont közös jövőt tervezünk. Nagyon jól érzem vele magam és sokat is tanultam már tőle.A szüleim viszont szinte 100%, hogy tiltanának tőle, amit valahol meg is értek, ha a helyzetükbe belegondolok, de fogalmam sincs mi legyen. Nem tarthatjuk örökké titokban.
2022. jan. 1. 19:38
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
69%
Szabad, felnőtt nő vagy.
2022. jan. 3. 21:11
 22/47 anonim ***** válasza:
97%
Hagyd el! Hiába tűnik most rendesnek, előbb-utóbb mindegyikből előtör a "vére".
2022. jan. 4. 12:46
 23/47 anonim ***** válasza:
73%

21# Most ez oszt' sokat segített. Szerintem a kérdező is rájött.

De hogy válaszoljak is: hidd el, nem véletlenül alakult ki az a rengeteg előítélet. B.ssza meg, nehogy már magyarként én legyek a szar-szemét, mert kinyitom a szemem és észreveszek egy kulturális jelenséget! AMÚGY semmi bajom a cigányokkal, amíg nincs köztem és köztük személyes konfliktus, csak tudod, annyi mindennel járna egy ilyen felemás kapcsolat, -amit az előttem szólók már felsoroltak, hogy én ezt nem erőltetném. Persze lehet, hogy van kivétel, ismerek én magam is ilyet. Ezért fogalmazok óvatosan.

2022. jan. 4. 12:47
 24/47 anonim ***** válasza:
94%
23# Ja és nehogy valaki azzal jöjjön nekem, hogy "dehát magyarok közt találnál sok olyat, aki rosszabb lenne, mert mondjuk bántalmazná stb". Oké, igen, értem, tudom. Persze, mindig van rosszabb. De én nem ILYEN összevetésben nézem ezt, hanem arra törekszem, hogy hogyan lehetne egy kapcsolat még JOBB. Márpedig, ahol a rasszizmus kökemény része az életnek, ott finoman szólva nincsenek rendben a dolgok.
2022. jan. 4. 12:52
 25/47 anonim ***** válasza:
48%
Jó az üzleti érzéke? Jó áron ad el férfiaknak/bordélyba:)
2022. jan. 4. 17:08
 26/47 anonim ***** válasza:
75%
Cigány az cigány!!
2022. jan. 30. 17:43
 27/47 anonim ***** válasza:
Tudod/tudjátok mi a gáz? Ha barnább a bőröd, mint az átlagnak, és cigánynak néznek, pedig magyar vagy. Na, az szopó!🤷‍♂️
2022. jan. 31. 01:46
 28/47 slimmmshady47 válasza:
84%
cigány az cigány szerintem énis erre szavazok
2022. jan. 31. 07:55
 29/47 anonim ***** válasza:
0%
🤮🤮🤮
2022. jan. 31. 09:43
 30/47 anonim ***** válasza:
az a gáz amikor cigó vagy és magyarnak néznek.. Na az a rasszizmus .
2022. febr. 19. 23:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!