Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nektek mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mi a véleményetek az érzelmesebb pasikról?

Figyelt kérdés
38 éves férfi vagyok, az utóbbi években vettem észre magamon azt, hogy sokkal több dolog érint meg, mint korábban. Gyakrabban elszorul a torkom egy drámai filmjelenet közben, de még egy Youtube videót is megkönnyezek, ahol kiskutyát mentenek ki valahonnan. Érzelmi dolgokról is sokkal többet beszélek, mint azelőtt. Ez normális? A párom szerint egy férfi ne vigye túlzásba az érzelmeskedést, mert akkor nem néz fel rá a párja és nem férfias alapvetően. Ti mit gondoltok erről?

2021. dec. 30. 13:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem az érzelmes férfiakat, amíg az nem rinyagépet jelent. Amit leírsz, az számomra bőven jó.
2021. dec. 30. 13:10
 2/9 anonim ***** válasza:
16%

Női sablonválasz: Jujjci, ez de jó.

A gyakorlatban: Nem, a nők többségének erre nincs igénye.

2021. dec. 30. 13:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy kezelném. Én nem vagyok ez a mindenen is pityergő fajta. Ha a párommal nem lehetne egy filmet végig nézni, mert állandóan elérzékenyülne, esetleg tőlem várná, hogy ezzel valamit kezdjek, az komolyan zavarna. Amíg nélkülem megéli ezt magában, addig nem gond. Én se számolok be a páromnak minden regényről amin sirdogálok kicsit. Ez az én privát dolgom. Ha a másik is tudja így kezelni, akkor nincs gond.
2021. dec. 30. 13:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én képes vagyok bármin elsírni magam és én szeretem, hogy a párom (aki a férfi) sem szégyelli megélni az érzelmeit és olykor el is sírja magát. Engem nem zavar, szeretem hogy empatikus. Nyilván nem mindennap sír egyikünk se, de nem tartom kevésbé férfinak ha sír, ez szerintem baromi karos elgondolás.
2021. dec. 30. 13:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon bejön én is ilyen vagyok, sajnos azt kell, hogy irjam, hogy nagyon ritka volt mellettem az olyan személy aki kimutatta az érzelmeit. Én is vágynék olyanra aki szintén hasonló, mint én, érzékeny HSP személyiség.

Tulajdonképpen nekem normális lenne, de úgy látszik a pároddal nem vagy összhangban ilyen téren, ami engem elszomoritana, hogy nem tart férfiasnak, ha picit elbillen a mérleg, változunk nap mint nap, és főleg a mostani időszakban ami végigmegy mindenkin, nem csodálom..

Női oldalról, szerintem nem lehet, mindig egy férfinak a sziklát „játszani” csak mert a másik ezt várja el tőle…A lényeg, nekem bejön, ha egy férfi kimutatja, hogy érzékeny, érzelmes, ritka, én örülnék

2021. dec. 30. 13:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Mióta az eszemet tudom,romantikus és érzékeny is vagyok férfi létemre.

Kimutatni nem szoktam,de ha olyasmit látok vagy hallok ami megrikat,akkor azt nem folytom magamba.

Hívő létemre istenfélő vagyok,ezért sem szeretek az "igazi pasi"lenni,aki gátlástalanul átgázol midenkin,csak azért,hogy egy hölgynek vagy a társadalomnak megfeleljek. Ha bántanak egy védtelen állatot,akkor én is szomorú vagyok,mint a kérdező.

Próbáltam más lenni,de egy belső hang mindig azt súgja,hogy így éljek.

2021. dec. 30. 15:31
 7/9 Kele T válasza:
Nekem bejönnek, és ha még egy kis spiri is van bennük, üzenem a párodnak, hogy becsülje meg az érzelmeket! Általában mindig a rossz párosítás van meg, érzelmes nő, érzéketlen férfi és forditva, ki mit érdemel nem?
2021. dec. 30. 15:33
 8/9 anonim ***** válasza:

mi a véleményem az érzelmesebb pasikról? talán közelebb állnak a női lélekhez szerintem...picit nőiesebb tipusúak, értem ezalatt, hogy az érzékiségük inkább a női energiákat hordozzák és általában olyan párt választanak akik a férfiasabb energiákat hordozzák, hogy kiegyenlitség egymást.

A párom szerint egy férfi ne vigye túlzásba az érzelmeskedést, mert akkor nem néz fel rá a párja és nem férfias alapvetően. Ti mit gondoltok erről?

Tehát aki ilyen kijelentést tesz, az egy domináló személyiség, és elvár bizonyos tulajdonságokat, magyarul irányitja még az érzelmeidet is..hogy milyen legyél, mert ha nem ilyen vagy akkor nem szeretlek stb stb...

Vann itt látom aki nem mutatja ki, de érzékeny romantikus...nem tudom miért kell takargatni és szégyelni ezt a tulajdonságot, igaz nem kell nagy dobra verni, és ország világnak kikürtőlni, de akit szeretünk annak igen is mutassuk ki a gyengeségünket és az erőnket egyaránt nem?

Ne szabják már meg, hogy ha nem ilyen vagy akkor nem vagy jó nekem? milyen pár az ilyen?

2021. dec. 30. 15:52
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Van egy nagy hírem: a férfiak is emberek, nekik is vannak érzelmeik. Megfelelő érzelmi intelligencia esetén ezeket tudják is kezelni és kommunikálni. Elvileg. Normális esetben. Komolyan mondom, jó lenne már felhagyni ezzel a káros szemlélettel, hogy az érzelmi analfabetizmust tekintjük férfiasnak. Meg mi ez a nem tud felnézni rá duma? Mint valami kiskutya, aki folyton a gazdáját bámulja séta közben. Szakadjunk már le erről. Én így gondolom, ezért egy megfelelő érzelmi intelligenciájú férfihoz mentem hozzá. Viszont a te párod nem így gondolkodik, hosszú távon ez egyikőtöknek sem lesz jó.
2021. dec. 30. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!