Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi a véleményetek az érzelmesebb pasikról?
Női sablonválasz: Jujjci, ez de jó.
A gyakorlatban: Nem, a nők többségének erre nincs igénye.
Nekem nagyon bejön én is ilyen vagyok, sajnos azt kell, hogy irjam, hogy nagyon ritka volt mellettem az olyan személy aki kimutatta az érzelmeit. Én is vágynék olyanra aki szintén hasonló, mint én, érzékeny HSP személyiség.
Tulajdonképpen nekem normális lenne, de úgy látszik a pároddal nem vagy összhangban ilyen téren, ami engem elszomoritana, hogy nem tart férfiasnak, ha picit elbillen a mérleg, változunk nap mint nap, és főleg a mostani időszakban ami végigmegy mindenkin, nem csodálom..
Női oldalról, szerintem nem lehet, mindig egy férfinak a sziklát „játszani” csak mert a másik ezt várja el tőle…A lényeg, nekem bejön, ha egy férfi kimutatja, hogy érzékeny, érzelmes, ritka, én örülnék
Mióta az eszemet tudom,romantikus és érzékeny is vagyok férfi létemre.
Kimutatni nem szoktam,de ha olyasmit látok vagy hallok ami megrikat,akkor azt nem folytom magamba.
Hívő létemre istenfélő vagyok,ezért sem szeretek az "igazi pasi"lenni,aki gátlástalanul átgázol midenkin,csak azért,hogy egy hölgynek vagy a társadalomnak megfeleljek. Ha bántanak egy védtelen állatot,akkor én is szomorú vagyok,mint a kérdező.
Próbáltam más lenni,de egy belső hang mindig azt súgja,hogy így éljek.
mi a véleményem az érzelmesebb pasikról? talán közelebb állnak a női lélekhez szerintem...picit nőiesebb tipusúak, értem ezalatt, hogy az érzékiségük inkább a női energiákat hordozzák és általában olyan párt választanak akik a férfiasabb energiákat hordozzák, hogy kiegyenlitség egymást.
A párom szerint egy férfi ne vigye túlzásba az érzelmeskedést, mert akkor nem néz fel rá a párja és nem férfias alapvetően. Ti mit gondoltok erről?
Tehát aki ilyen kijelentést tesz, az egy domináló személyiség, és elvár bizonyos tulajdonságokat, magyarul irányitja még az érzelmeidet is..hogy milyen legyél, mert ha nem ilyen vagy akkor nem szeretlek stb stb...
Vann itt látom aki nem mutatja ki, de érzékeny romantikus...nem tudom miért kell takargatni és szégyelni ezt a tulajdonságot, igaz nem kell nagy dobra verni, és ország világnak kikürtőlni, de akit szeretünk annak igen is mutassuk ki a gyengeségünket és az erőnket egyaránt nem?
Ne szabják már meg, hogy ha nem ilyen vagy akkor nem vagy jó nekem? milyen pár az ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!