Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/férfiak véleménye egyaránt érdekel. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
A párommal közel 2 éve vagyunk együtt. Úgy "lakunk" együtt, hogy a szüleinél alszunk esténként, reggel mindenki megy a dolgára, szóval nem vagyunk sokat együtt. A szüleivel nincs se jó se rossz kapcsolatom, inkább semleges. Nem sokat beszélek velük, mi fent ők lent vannak, ha ott vagyunk. De a párom 30 éves és még mindig nem akar megkomolyodni, ami zavar én már mennék külön, neki kikötése, hogy ne panel lakók legyünk, de családi házra nincs még pénz, gyereket még nem akarok. Volt már olyan, hogy összevesztünk a szülei előtt ő csúnyán kiabált előttük velem és hazaküldött, nekünk nyugodt a kapcsolatunk, persze ritkán viharos, viszont mostanában mintha hanyagolna pl. Volt olyan kijelentése amikor vele akartam lenni így elküldtem fürdeni h "jó hogy már megint itt vagy" meg egyik reggel puszilgattam erre felébredt és mondta hogy elégesz menjek dolgozni (igaza volt 3x felébresztettem) múltkor hosszú útról jöttem haza este hívtam fel én hogy mizu erre ő meg egyből mondta, hogy azthitte, hogy később érek haza. Egésznap nem hívott. Szerintetek hogy tervezzek vele így közös jövőt???2021. nov. 18. 18:27
1/7 anonim válasza:
panelba nem akar....házra nincs pénz
és házra még hosszú hosszú évekig nem lesz pénz...
ez így fog maradni lehet, hogy még 5 vagy akár 10 évet is ott fogsz vele élni. és ő nem is nagyon akar változtatni semmin. gyakorlatilag mintha le se s...zarná vagy e neki vagy sem
2/7 anonim válasza:
Hát van agglomeráció is ott kb egy ház annyi mint a városban egy 2-3szobás panel.
3/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mintha két 20 éves kapcsolatát írnád le. A panel és a kertes között nagy átmenet van. Első körben egy albérlet, ahol kiderülne, hogy együtt tudtok -e élni, ha jól értem, akkor jelenleg átmész estére szexelni/aludni. Az, hogy nem keres nap közben normális, az viszont biztos nem, hogy el kell küldeni fürdeni, vagy ő téged, hogy menj dolgozni.
Vele soha nem lesz közös jövőd, elvan otthon, rád sincs szüksége.
4/7 A kérdező kommentje:
Én 23 ő 30 éves de mégcsak nem is beszél a különköltözésről elvan mint a befőtt. Az hogy fürdeni zavartam azert volt mert mar vele akartam lenni, jó én kicsit pióca/ragaszkodó vagyok ha róla van szó szeretek vele összebújni stb, zavarta hogy sűrgetem. Ő meg azért küldött el hogy tudjon reggel tovább aludni, utána ő is ment a dolgára.
2021. nov. 18. 18:59
5/7 A kérdező kommentje:
Sokszor kínosan érzem magamat már az anyjáéknál főleg úgy hogy nem igazán beszélünk egymással ők is elvannak mint a befőtt
2021. nov. 18. 19:02
6/7 anonim válasza:
Égne a bőr a pofámról, ha ilyenekkel háborgatnám a nyugdíjas szüleimet. Ez szánalmas és gusztustalan és a történet egyik résztvevője helyében sem tolerálnám.
7/7 anonim válasza:
Mármint neki nincs pénze a ház felére, neked pedig van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!