Mi a véleményetek erről az óráról? Érdekelne egyaránt férfiak és nők véleménye is és örülnék neki ha oda is írná az illető azt hogy férfi vagy nő.
2021. jan. 5. 20:19
1/10 anonim válasza:
A szíj brutálgagyi ezeken a tok futtatott rész tehát csúnya lesz ha karcolódik. Én összekaparnék egy edificere minimum.
2/10 anonim válasza:
Casioban ez alá nem mennék ha analóg óráról van szó:
3/10 A kérdező kommentje:
Hát igen igen néztem az edificere fajtát is csak azokkal az volt a bajok hogy egyszerűen nem látom rajta az időt amikor rápillantok, a sok mutató meg óra lap-szám miatt mert ugye azok a fajták sok ilyen különböző adatot mutatnak
2021. jan. 5. 20:39
4/10 A kérdező kommentje:
De mondujuk az tetszik az amit a 2es küldött
2021. jan. 5. 20:40
5/10 anonim válasza:
Ami #2 hszban van linkelve az pont egy letisztultabb mármint az edificekhez képest. De az tény hogy elegánsabb amit linkeltél meg a 38-as méret nálam pont a favorit csak előben ez nem néz ki jól, és ahogy elkezd kopni nagyon csúnya lesz. Érdemesebb tömör acél tokosat venni aminek nem hajtogatott szíja van.
6/10 A kérdező kommentje:
2021. jan. 5. 22:29
7/10 A kérdező kommentje:
Rossz link véletlenül ugyan azt küldtemel😂
2021. jan. 5. 22:30
9/10 anonim válasza:
Mind kettő tetszik, de én az elsőt választanám. :)
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!