Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményed?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed?

Figyelt kérdés

Szeretek valakit, aki engem nem szeret, legalábbis párkapcsolatot nem akar (szexelni sem) és már próbáltam azokat a módszereket, amiket ilyenkor szokás, de még még mindig szeretem.

Teljesen törölni az életemből nem tudom. Nem muszáj minden nap beszélnem vele ha nem akarok, de nem tudom teljesen elkerülni. Ez a lehetőség kilőve.

Elég időt töltök más emberek társaságában, de attól még nem szűnnek meg teljesen az érzéseim iránta.

Igyekszem lefoglalni magam. Van mit csinálnom. Egész napra van mit csináljak. Hiába, mégis eszembe szokott jutni.

Amikor azt hinném, hogy már nem vagyok belé szerelmes, akkor rájövök, hogy de mégis, mert eszembe jut. Na meg olyan apróságokból is érzem, hétköznapi dolgokból, ha meglátok valakit, aki rá hasonlít, akkor eszembe jut és odavagyok érte, ha látok egy lányt, aki szerintem nagyon szép, akkor arra gondolok, hogy ő lehet jobban tetszene neki (pedig nem is biztos) szóval róla is ő jut eszembe és ez biztos nem így lenne ha nem éreznék semmit iránta (akkor nem lennék féltékeny), javulni és fejlődni is részben azért akarnék mert ő motivál és neki szeretnék imponálni.

Biztosan érzek még iránta valamit.

Már próbálkoztam a fenti módszerekkel. Én azt nem tartom igazi megoldásnak, hogy foglaljam le magam és akkor majd nem gondolok rá vagy legyek együtt másokkal és akkor elfelejtem, mert ezzel csak annyit érek el, hogy pár óráig nem rá gondolok.

Velem van valami baj, teljesen hülye vagyok és azért szeretem még mindig? Hiába tudom, hogy nem viszonozza az érzéseim, a szívemet ez nem érdekli. Konkrétan nem mondta ki, hogy nem, de 100%.

2021. dec. 10. 20:51
 1/1 anonim válasza:
Szerintem is tovább kell lépned, ezt jól gondolod, a szíved persze nem akarja. Nem jó, ha a szőnyeg alá sepred, gondolkodni kell rajta sokat, így tudod feldolgozni. Segíthet ha esetleg le is írod a gondolataidat, akár minden nap, vagy valakivel megbeszéled akiben megbízol. Persze emellett fontos, hogy mással IS foglalkozz, munka, hobbi, akármi. Nehéz a visszautasítást feldolgozni, de nem lehetetlen. Az idő minden sebet gyógyít, hiába klisé, de így van.
2021. dec. 12. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!