Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban hölgyek véleménye érdekelne?
Figyelt kérdés
Ha a párod reggel felkel 4kor, elmegy dolgozni utána pedig 2.5órát levezet hogy veled tölthessen egy délutánt, nálad alszik, kényeztet majd másnap visszamegy dolgozni számotokra mit jelentene?2021. dec. 7. 18:52
2/8 anonim válasza:
Nagyon kedves, de ha autóval 2,5 órányira lakik, akkor ez az alap, kénytelen megtenni, ha együtt akar lenni. Nem jelent semmit, csak azt, hogy fenn akarja tartani a kapcsolatot!
4/8 anonim válasza:
Szerintem, ha ennyit bevállal, akkor nem csak játékból csinálja ezt. Jól esne hogy megteszi értem.
6/8 anonim válasza:
Nyilván komolyan gondolja a dolgokat.
8/8 anonim válasza:
Kérdés, hogy az "együtt töltjük a délutánt" alatt mit értünk, főleg, hogy nagyon ki van hegyezve a szexre a leírás. Az nekem nem lenne szimpi, hogy 2.5 órát csak dugásért levezet, közben meg minőségi időt nem töltünk el más jelleggel (pl. nem beszélgetünk, nincs más programunk, egy filmet nem nézünk meg, egy társasjátékot nem játszunk végig)... az nekem ilyen nagyon f...agyú, egybites, "helyben nem találtam p...t, és az k...a fontos" jellegű fickónak tűnik. Ha viszont tényleg van emellett minőségi együtt töltött idő is, ha neki ez így megfelel, akkor oké, de hosszabb távon nekem fontos lenne, hogy együtt lakjunk majd később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!