Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerek egy férfit 4. éve. Eddig csak beszélgetünk, de mostanában közel kerültünk egymáshoz. Ölelget, puszilgat, ha találkozunk. Érezhet valamit? Az a baj hogy családos. Mit csináljak? De tudom hogy nem boldog!
Keress egy szabad férfit, akivel meg tudod élni a szerelmet. Ha tudod, hogy családos, távolodj el tőle.
Mellékesen a kiírás előtt olvasd át amit leírsz és javítsd ki a hibákat. Sokkal komolyabban fognak venni, ha normálisan írsz.
Iratkozz fel a #napiszerető lev.listàra.
Szilveszteri buli , és vonatozás csak szeretőknek, Fekete Pàkóval, majd közös vacsora ahol megbeszèlhetitek, hogy kinek vajon mikor fogja elhagyni a kandurja a csalàdjàt 🙄
"Ölelget, puszilgat, ha találkozunk."
Miért hagyod?
"családos. Mit csináljak?" Kerüld!
"De tudom hogy nem boldog!" akkor váljon el. Hidd el, megbánod a szeretői kapcsolatot.
Bírom az ilyen kérdéseket. Èrdekes a kerülès nem opció.
És mindig a kandúr felesège a híbàs
Biztos:
- boldogtalansàgba taszítja
- biztos a háta mögött megcsalja
- biztos el fogja majd miattad hagyni
Biztos , biztos ,biztos
Ja és ilyenkor te sosem vagy hibás , mert "megtörtènt, ami egyèbkènt is törtènt volna", és hát biztos a felesége , ahogy fent írtam.
Na sok bujkàlàst és hazudozàst ...ő íze... boldogsàgot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!