Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a párom nem akarja megkérni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom nem akarja megkérni a kezem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok ahogy még ő is nagyon. Több mint 2 és fél éve vagyunk együtt. Én nagyon szeretem, de szóba került ez, és úgy érzem hallani se akar róla. Nekem ez nagyon fontos mert azt mutatná meg nekem hogy velem szeretné leélni az életét annyira szeret, stb.. Ezt el is mondtam neki hogy nekem milyen értékes ez az egész. Ő viszont azt mondja semmi nem változna, csak egy papír, annyi hogy úgyvéd kellene a szétválláshoz. Nekem ez rosszul esett hiszen az van bennem hogy azért nem akarja mert esetleg szétvállnánk..az is bennem van hogy fél..sok mindentől. Pontosan az okát nem tudom.. De mi tévő legyek ha most rengetek félelmem van azzal kapcsolatban hogy ő nem akar engem annyira mint én őt. Mit kéne neki még mondanom, vagy én mit tegyek. Nem azt várom hogy most vagy jövőre vegyen el,mert bőven van időnk..de tudni szeretném hogy tervezzek e vele

2021. dec. 20. 19:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
22%

Ha tényleg azt akarod megtudni, hogy veled tervez-e egy életre, akkor inkább azt figyelném meg hogyan reagál egy közös hitelfelvétel ötletére. Ha megretten tőle, akkor nem biztos bennetek. Válni akármikor lehet, közös tulajdont azonban csak azok szereznek be maguknak, akik biztosak a kapcsolatukban.

Nekem is volt egy pasim, aki nem akart házasodni, bár ő inkább a vallás ellen, tipikus lázadó srác volt. Azonban felhozta ő is, hogy a házasság csak arra jó, hogy az ügyvédeket drága pénzért fizessük a váláskor. Nekem sem volt szimpatikus, hogy még össze se házasodtunk, de máris válni akar.

2021. dec. 22. 21:03
 22/30 anonim ***** válasza:
Ne erőszakoskodj. Az oke, hogy tudtára adod hogy te már szeretnéd, de ez..
2021. dec. 23. 01:33
 23/30 A kérdező kommentje:
#22 Még nem szeretném, szerintem nagyon korai lenne. Én azt szeretném hogy MAJD Ő hozzá menjek,ennyi.
2021. dec. 23. 09:18
 24/30 anonim ***** válasza:
88%

Talán nem kéne magad ennyire odatenni, hogy a fenekét kinyalod! Ettől nem fog jobban szeretni, csak hasznosabb leszel a számára. Legyen tartásod kérlek! Mióta vagytok együtt? 2,5 éve? Hány évesek vagytok? Hány évet szeretnél várni egy férfira mégis?!

A házasság nem CSAK egy papír, hanem egy jogilag is megalapozott döntés arról, hogy a másikat komolyan veszem.

2021. dec. 23. 12:24
 25/30 anonim ***** válasza:

Ez az autós sztori, amikor olyat mondott, hogy ne örüljenek a szerelmesek, úgyis elmúlik, arra azért rákérdeztem volna... Tudod az az igazság, hogy ha valaki így gondolkodik, ne hidd, hogy a ti kapcsolatotok szerinte kivétel - de ezt nyilván te is TUDOD, hiszen azt is leírtad, hogy máris a válásról beszél. Ez az ember sérült lelkileg valami, vagy valaki miatt (szülei rosszul sikerült házassága, esetleg saját szerelmi csalódás előtted, amiről talán nem is tudsz). Egy biztos és kérlek szépen értsd meg ezt: Te ezt a hozzáállást sajnos nem tudtam megváltoztatni benne. Én egy 36 éves nő vagyok, sajnos tudom, hogy mit beszélek! A ferfiaknál igenis létezik az, amikor elkezdenek randizni egy nővel és már az elejétől azt érzik, hogy IGEN, Ő AZ! Annak rendszerint 2 éven BELÜL lánykérés a vége! Az, aki így beszél, az nyilvánvalóan nem érzi azt, amit kéne...

Én nem mondom, hogy hagyd ott, hiszen írtad, hogy nagyon.nagyon fiatal vagy, így aztán végülis belefér az idődbe az, hogy tapasztalj! Kell is! Tapasztalni kell ahhoz, hogy ha idősebb leszel, már ne legyenek benned kételyek ilyen szituációkban, hanem azonnal tudd magadtól, hogy mit kell (vagy mit nem kell) tenned... Én kívánom, hogy legyen úgy, ahogyan te azt elképzelted és légy nagyon boldog - de ha talán mégsem ezzel a fiúval fog úgy alakulni, akkor se csüggedj! Biztosan megtalálod azt a férfit, akinek egy szemernyi kétsége sem lesz affelől, hogy Te vagy az Igazi! Mert bizony lesz olyan! <3

2022. ápr. 8. 12:51
 26/30 A kérdező kommentje:
#25 Hát most már 19 vagyok, de ugyan úgy fiatal ahogy ő. Idén érettségizem.. szóval nem sietek hogy vegyen el, de jó tudni uogy elakar. Azóta sok veszekedés volt köztünk, volt nagyobb is, de mikor arra került a sor hogy szakítsunk sosem engedett el. Én rettentően félek a házasságtól, főleg azok alapján amiket hallok, de szerintem ő is ezért van így vele. Egyrészt akik már 25 felett vannak elhiszem hogy pár év és megkérik a kezüket, de ilyen fiatalon szerintem mimdkét félben van aggodalom hiszen rengeteget változunk míg érettebbek leszünk. Engem csak az bántott akkor higy mi van ha egyeltalán nem tervez elvenni..
2022. ápr. 12. 16:31
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

"Én rettentően félek a házasságtól,"

Akkor nem értem miről beszélgetünk. Feleslegesen törjük magunkat a válaszokkal. Kicsit olyan, mintha te sem tudnád mit akarsz! Előbb magadban tisztázd le a dolgokat, utána tedd fel a kérdést, hogy ő hogyan akarja!

2022. ápr. 12. 18:38
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

#26 Épp ideje volt kiböknöd, hogy idén érettségizel!

Gyerekek vagytok még, nem csoda, hogy nem akar eljegyezni, nagyon nem időszerű. Felesleges még ilyesmikben gondolkodnod, élj, tanulj, élvezd az életet, még az sem biztos, hogy a tiniszerelmed mellett fogsz megállapodni, sőt...

2022. ápr. 12. 19:16
 29/30 A kérdező kommentje:
#27 Igen félek a házasságtól de szeretném! Nekem ez egy komoly döntés és jól meg kell gondolni kihez megyünk hozzá. Rengetek történetet hallottam már hogy hogy ment tönkre egy kapcsolat és a másik fél. Arra szerintem senki nem vágyik.. Én nagyon érzékeny vagyok és odáig vagyok érte már lassan 3 éve, de attól hogy sérülök nem tehetek róla hogy félek.
2022. ápr. 13. 19:38
 30/30 A kérdező kommentje:
#28 Ő 25 éves most. Fiatalok vagyunk igen, de mások az én koromban is már férjhez mentek vagy elvettek valakit.. Nem sietek, főleg egy ilyen fontos döntésben. Ezért is írtam hogy még ráér, de a tudat hogy engem akar az megnyugtatna. De az hogy sőt?.. Én vele akarok élni, mellette pedig tudok tanulni, vele élvezem az életet, és vele tudok "élni". Az hogy fiatal vagyok nem azt jelenti hogy én jó ha félvallról vagy 50 %-al csinálom, mert akkor keresnék egy dugópajtit ha annyira arra vágynék. Nem azért randizgatzam hogy azt kapjam hanem egy társat aki viszont szeret, támogat stb.. Szóval élje ki magát az aki akarja, de én nem érzek olyan vágyat arra.
2022. ápr. 13. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!