Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom nem akarja megkérni a kezem mit tegyek?
Az eljegyzés nem jelent semmit, semmit nem jelent egy gyűrű.Azt sem, hogy valaha is elvesz.Inkább az a kérdés, hogy egyáltalán ő akar-e valaha is házasodni, és ha igen, akkor mikor.
2021. dec. 20. 19:31
2/30 A kérdező kommentje:
Nekem igenis jelentőséggel bír, mert nem csak mondja hogy jaj szeretlek hanem egy nagyon komoly döntést hoz meg. Ha akar is házasodni akkor jó pár év múlva. Én sem szeretnék hu de hamar, és félek is. De szerelmes vagyok belé. Viszont így nem tudom hogy azt érzi amit én iránta, úgy hondol e ram ahogy én rá..
Normális ember nem házasodik, illetve a párja sem igyekszik manipulálva kényszeriteni erre, különböző feltételeket szabva.
2021. dec. 20. 19:37
Jaj, Istenem, de naiv vagy...
2021. dec. 20. 19:37
Amikor megismeretetek egymást nem beszélgetettek hogy kinek mi a jövőbeli terve? Mármint ki mit szeretne majd egy komolyabb kapcsolatban.
Ahogy elnezem Ő nem akar házasodni, te meg igen.
Vagy belenyugszol vagy keresel olyat aki akar.
2021. dec. 20. 19:38
Ő egyáltalán nem akar házasodni, és valószínűleg később se jön el a pálfordulás.
Ha neked tényleg fontos ez, akkor érdemes lenne olyan párt keresni, aki nem fél az elköteleződéstől és 100%-ig téged akar.
2021. dec. 20. 19:44
Nem akar házasodni, feltehetően később sem. Ha te családot, gyerekeket szeretnél, akkor keress mást hozzá.
2021. dec. 20. 19:46
Szabad tudni hány évesek vagytok, kérdező?20 év körül feleslegesen várod el egy korodbeli fiútól, hogy ígérje meg elvesz mondjuk 27 évesen...Addig lesz még x pasid...
2021. dec. 20. 19:48
Kedves kérdező! Nem szeretnélek elkeseríteni, de ez a pasas valóban nem akar téged komolyan, jók a megérzéseid! Érdemes lenne eldönteni, hogy hány évet szeretnél még szánni rá az életedből. A fiatalságodból, ami hamar el fog szaladni. Én ezt mondanám neki, hogy csak olyan emberbe fektetek, arra áldozom az életem, aki komolyan vesz és nem csak az idejét akarja eltölteni. Ez a pasi melletted marha kényelmesen érzi magát, de ha jön majd egy “jobb” , akkor ki fog lépni a kapcsolatból. Én válaszút elé állítanám.
2021. dec. 20. 19:58
Semmit. Az eljegyzést akkor kell megtenni (esetleg), ha esküvőt akartok 1 év múlva. Nagyon naív elképzelés, hogy ezzel magadhoz láncolhatod örökre!
Az, hogy mennyire gondolja komolyan az a tetteiből látszik, ha minden stimmel, és te is úgy gondolod, hogy a házasság a jövő zenéje, akkor nincs ennek létjogosultsága. Hidd el, hogy ettől nem lenne betonbiztos semmi.
2021. dec. 20. 20:01
Kapcsolódó kérdések: