Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarja megkerni a kezen mit tegyek?
3 eve vagyunk egyutt es mikor kozeleg a karacsony,szulinap vagy barmely mas esemeny mindig azt varom hogy gyuru legyen. Most pl megkaptam a valentin napi ajandekom egy kicsit hamarabb es hat nem az amire szamitottam. Probaltam orulni de eszrevette rajtam hogy nem vagyok boldog. Kerdezte mi a baj de csak annyit mondtam "semmi,tetszik az ajandek". E miatt most rosszul erzem magam hogy igy megbantottam de nem tehetek rolla :(
Mit tennetek a helyembe elmagyaraznatok neki hogy mi zajlodik le bennem vagy hagyjam a fenebe?
Ne kattogj a témán! Tényleg beszéltetek már erről valamit?
3 éve vagytok együtt? CSAK???? Éltetek már együtt? 3 év az SEMMI!!! Majd akkor pánikolj, ha már 3-4 éve együtt éltek, és még akkor sem történik semmi!
Egyébként pedig, örülj, hogy van, aki szeret és melletted van! Ennyi neked miért nem elég?
Előbb kérdezd meg magadtól, hogy valóban ennyire fontos egy gyűrű? Boldogabb leszel tőle, ha az ujjadon lesz? Az első 1-2 hétben biztos, de te is tudod, hogy minden csoda 3 napig tart. Ha megkapod, az lesz a következő baj, hogy mikor lesz már végre esküvő?
Gondolom szereted őt, és ő is téged. Ha jól működik a kapcsolatotok, akkor miért akarod rákényszeríteni olyanra, amire ő lehet, hogy még nem készült fel? Ő próbál kedveskedni neked, te pedig inkább duzzogsz, mint egy kislány, mert ő nem azt az ajándékot vette meg neked, amit te szerettél volna. Ezzel majd azt fogod elérni, hogy ha mindenen besértődsz, azt fogja érezni, hogy nem elég, amit tesz érted, felborul a kapcsolatotok, aztán kereshetsz mást, akitől gyűrűt követelhetsz.
Tudja, hogy házasságot szeretnél, vagy ki kéne szerencsétlennek találnia ?
30/f
"Hat emlitettem mar neki hogy szeretnek gyurut de ugy konkret valasz nem erkezett. Nem tudom hogy kezdjem el ezt a beszelgetest annyira kellemetlen."
Tehát még nem is volt téma. Ergó, akkor mi a fenének várod te a gyűrűt, ha még egy komoly beszélgetésetek se volt a témával kapcsolatban?
Kellemetlen???? Hány éves vagy te? 12? Ilyen éretlen felfogással mit akarsz te úgy őszintén?
Mi a kellemetlen téma abban, hogy felhozod a házasságot, hogy megkérdezed, hogy neki erről mi a véleménye..stb.?
Mondták már neked: egy jó kapcsolat titka a nyílt és őszinte beszélgetés bármikor és bárhol!
Egy gyűrűt szeretnél, hogy elmondhasd, hogy eljegyeztek, vagy házasságot is reális, belátható időn belül?
Mert ha az első, akkor én annak a hisztin kívül nem sok értelmét látom. De ha a második, akkor az megér egy beszélgetést. A férfiak általában nem gondolatolvasók. Honnan tudná, hogy mit szeretnél, ha még szóba se került? Nincs ebben semmi kellemetlen, le kell ülni vele és meg kell kérdezni, hogy mivel már 3 éve együtt vagytok, ő hogyan tervezi a jövőt. Szeretne-e majd házasságot, gyerekeket? Egyébként meg érdemes úgy kommunikálni, hogy azzal kezded, hogy inkább magadról beszélsz és nem őt támadod le egyből. Tehát, hogy te 3 év alatt úgy érzed, hogy megtaláltad, akit keresel és majd szeretnél házasságot, mert neked ez fontos, stb.
Házasságot szeretnél vagy gyűrűt? Az eljegyzés ugyanis az elköteleződésről szól, nem pedig egy gyűrűről, amit lehet mutogatni.
Az utóbb egy évben divat lett telenyomni minden közösségi oldalt a karácsonykor/szülinapkor/nyaraláskor megkapott gyűrűkkel, illetőleg az el nem jegyzett nőknek irigykedni és kihisztizni a gyűrűt. Szinte sikít az egészről, hogy semmi mélyebb tartalma nincs, csak egy jó facebook életesemény... Tényleg ennyire sekélyesek sokan? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!