Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a párom nem akarja megkérni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom nem akarja megkérni a kezem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok ahogy még ő is nagyon. Több mint 2 és fél éve vagyunk együtt. Én nagyon szeretem, de szóba került ez, és úgy érzem hallani se akar róla. Nekem ez nagyon fontos mert azt mutatná meg nekem hogy velem szeretné leélni az életét annyira szeret, stb.. Ezt el is mondtam neki hogy nekem milyen értékes ez az egész. Ő viszont azt mondja semmi nem változna, csak egy papír, annyi hogy úgyvéd kellene a szétválláshoz. Nekem ez rosszul esett hiszen az van bennem hogy azért nem akarja mert esetleg szétvállnánk..az is bennem van hogy fél..sok mindentől. Pontosan az okát nem tudom.. De mi tévő legyek ha most rengetek félelmem van azzal kapcsolatban hogy ő nem akar engem annyira mint én őt. Mit kéne neki még mondanom, vagy én mit tegyek. Nem azt várom hogy most vagy jövőre vegyen el,mert bőven van időnk..de tudni szeretném hogy tervezzek e vele

2021. dec. 20. 19:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
80%
Te akarsz házasságot, ő meg nem. Nem ugyanazt akarjátok és pont. Tudom hogy "SZEJETEEEEEEEEEEMMMMM" de az hogy szeretsz valakit, az rohadtul nem elég. Ebben nincs középút. Vagy az egyikőtök szenved nonstop, vagy a másik. Most te szenvedsz. Ha kizsarolod az eljegyzést aztán a házasságot, akkor ő fog szenvedni, ennyire egyszerű.
2021. dec. 20. 20:11
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Nagyon más ez 19, vagy 29 évesen!
2021. dec. 20. 20:14
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Jajj... mikor összejöttem a párommal, nagyon fiatalok voltunk. Nem terveztem vele örökre, mivel a nagyszámok törvénye azt igazolta, hogy ebben a korba nem maradnak együtt a párok hosszú ideig. Így az sem érdekelt, hogy ő meg nem akar soha nősülni. Úgyhogy én csak élveztem a szerelmet mellette. Aztán befejeztük a sulit és csak nem szakítottunk, túléltük a távkapcsolatot is... egyszerűen olyan jól megvoltunk, hogy nem volt még ürügyünk sem a szakításra. Aztán ő visszatért Belgiumból, összeköltöztünk. De rá fél évre nekem a beteg anyámat kellett ápolni. Akkor azért voltunk külön.

Aztán egyszercsak végre újra együtt lehettünk, és így 9 év kapcsolat után eljegyzett, utána pedig elvett feleségül. Szóval nem muszáj mindig előre látni, van hogy csak alakulnak a dolgok.

2021. dec. 20. 21:30
 14/30 anonim ***** válasza:

Szerintem a mai világban már nem olyan komoly dolog a házasság, mint anno. Attól, mert jelenleg azt érzi, hogy örökre veled akar lenni, és ezt egy házasság keretében tudtodra is adja, bármikor elválhat. Szóval szerintem ne ehhez mérd a szerelmet és azt, hogy örökre melletted akar-e lenni. Válni manapság sokkal elfogadottabb dolog, mint régen, ezáltal számomra csak azt jelzi vele a férfi, hogy mit tervez az adott időpontban velem.

Az viszont furcsa, hogy rögtön a válást említi. Miért ez jut eszébe róla(tok)? Lehet, hogy megtörténik, de nem így kell hozzá állni.

Ha szeret, és látja, hogy neked ez igenis fontos, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy a későbbiekben megváltoztatja a döntését. Mint mondtad, fiatalok vagytok, szóval a gondolkodásotok is változik még.

2021. dec. 22. 10:28
 15/30 anonim ***** válasza:
Nagyon naivak vagytok lányok… olvasom itt a válaszokat, nem ismeritek a férfiakat!
2021. dec. 22. 11:48
 16/30 anonim ***** válasza:
#15: akkor világosíts fel minket a férfiakról! :D
2021. dec. 22. 12:38
 17/30 anonim ***** válasza:
Hülyítenek titeket éveken keresztül, ti pedig beveszitek a dumát, hogy a mai világban nem szokás házasodni és nem szokás komoly döntéseket hozni. Vártok a sült galambra, aztán egyszer csak lecserélnek titeket másra. Az a férfi, aki komolyan gondol egy nőt, nem a váláson gondolkozik már, mint a kérdező esetében… érdemes lenne egy két kocsmai beszélgetést meghallgatni…
2021. dec. 22. 13:17
 18/30 anonim ***** válasza:

Ha kierőszakolod akkor 2 eset lehetséges.

Egy papucs lesz a férjed ha összeházasodtok. Bár ő nem fogja szeretni az életét. Minél többet erőszakoskodsz annál kevésbé fogja szeretni az életét. Tudom sokan azt hiszik így kell bánni egy kapcsolatban a másikkal, hogy folyamatosan a másik idegein játszani, de ettől is tönkremegy a kapcsolatotok. Még ha örökre magadhoz is láncolod.

Másik hogy ha nem papaucs akkor ez az erőszakoskodás lesz az első koporsó szeg a kapcsolatotokban. Szakítás lesz a vége előbb utóbb... Jobb esetben házasság előtt, rosszabb esetben akkor mikor már van gyerek is.

Tudom ez ilyen női dolog hogy folyamatosan előre akarnak lépni egy kapcsolatban. De a házasság után nincs hova előre lépni.

Abban igaza van hogy csak egy papír. Némi jog változással. Ha bontani akarjátok akkor ugye ügyvédek nem olcsók... Nagyon nem.

Finoman beszélgessetek, és a terveiről, vagy a vágyairól faggasd ki. Szeresd. Légy nő melletted, és engedd hogy férfi legyen melletted.

Nincs kőbe vésve hogy 2 év után kötelező a házasság vagy ilyesmi.

2021. dec. 22. 13:23
 19/30 A kérdező kommentje:

Egyenként nehéz lenne válaszolnom megpróbálom egybe..

#14 Nem tudom miért gondol a válásra egyből. De mindig ez volt a vélemyénye. Többször is hallottam hogy mondta hogy a házasságok több mint fele ezzel végződik. Egyszer dugóba kerültünk és azt mondta hogy mit örültök úgy is szét mentek...stb. fogalmam sincs miből jön ez neki. Szerintem nem én vagyok konkrétan a probléma hanem fél ettől vagy hallott ezt azt.

A másik hogy gyerek válalás..ő szeretne később, én viszont ettől nagyon félek. Nekem a gyerek csak a házasság után jöhet szóba amikor azt látom hogy valóban engem akar és biztonságos boldog családot alapíthatunk.

Én tényleg oda teszem a kapcsolatban magam, így karácsony közeledtével is eltúloztam a dolgokat hogy minnél jobb legyen. Minden alkalommal igyekszem 100%ot nyújtani neki mindenben hogy igazán boldog lehessen velem. Tehát sosem szoktam erőltetni dolgokat, hacsak nem az egézségéről van szó. Nyilván én is rettentően félek házasodni és nem kicsit tartok tőle. Sosem voltam az aki azt mondja akar gyereket, sőt..de vele boldog tudok lenni és ezt viszont látom ő rajta is. Mondta is nekem hogy még sosem szeretet senkit úgy mint engem. Ezek lehetnek csak szavak, viszont én ezt látom is rajta, meg a tettein is.

2021. dec. 22. 14:14
 20/30 anonim ***** válasza:

#19 Az emberek 99% így vág bele. Civilizációs probléma. Társadalom nem követte a technológiai fejlődést. Mi köze van a nettőnek egymáshoz? Sokkal több mint gondolnánk. Nem értik meg egymást, és a fő gond hogy nem kommunikálnak. Problémák 99% -t ez okozza a világban minden területen.

Ha erőlteted akkor az a vég kezdete. Az élet kompromisszumokról szól. Ha egyikőtök se enged kicsit se. Akkor az nem lesz jó hosszú távon.

Neked engedni kell a házasságból, neki a házasságnélküliségből. Egyszerre. Ha csak egyikőtök enged az megint nem jó.

Még nem vagytok készen a házasságra. Szerintem.

Egyébként meg nincs hova sietni.

Tökéletes pillanat gyerek vállalásra nincs.

Modern világban számolni kell azzal hogy 100% ig kiszolgáltatott leszel a férjednek miután a gyerek megszületett. Jövedelmed alig.

Mire vissza tudsz menni dolgozni az is egy szívás, meg kiesett időt se szeretik. Kemény dolog manapság nőnek lenni. Nagyon nagy próbatétele a kapcsolatnak mert mindketten változni fogtok rövid idő alatt sokat... Kompromisszum kompromisszum hátán, és nem is egymásért...

2021. dec. 22. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!