Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok arról a párkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a párkeresési módszerről, ami az Amerikába jöttem című filmben volt?

Figyelt kérdés

Eddie Murphy egy herceget játszott abba a filmben, aki elment az USA-ba, és szegény életet kezdett élni az egyik kísérőjével. Béreltek maguknak egy kis lakást, aztán elhelyezkedtek egy gyors étteremben, és lám, talált egy olyan lányt, aki elfogadta olynnak, amilyen.

Persze Eddie Murphy a szerepében eltitkolta, hogy gazdag. De a jó cél érdekében tette. Olyan nőt akart, aki őszintén szereti.

Mit gondoltok, mennyire működhet ez a valóságban?

2021. dec. 18. 20:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%
Ez nem "párkeresési módszer", hanem egy megfilmesített férfifantázia, nem több.
2021. dec. 18. 21:04
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

A filmekre nem igazán érdemes alapozni. Ami egy romkom-ban ideálisnak tűnik, az a valóságban általában egy kupac trágya.

De menj el nyugodtan jó anyagi háttérrel 3 diplomával egy ócska helyre lakni meg a mekibe mosogatni, és szedj ott össze egy csajt,aztán X hónap múlva amikor bevallod neki az igazat, azt fogja kérdezni, hogy 'hogy lehettél ekkora barom'?

Sima farmer pólóban mindenféle kamu állás meg kamu putri nélkül is felszedhetted volna, úgy hogy fel se merül benne azon gondolkozni, hogy te most az átlagnál gazdagabb vagy szegényebb vagy e.

2021. dec. 18. 21:04
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Csak ha hazudsz, abból nem lesz kapcsolat. Legalábbis én utána egy szavadat nem hinném el.
2021. dec. 18. 21:19
 14/18 Lazy Lover ***** válasza:
0%
2021. dec. 18. 21:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Sokan pénzre mennek és nem csak a nők közül.Ha gazdag lennék és randizni mennék,nem hazudnám hogy szegény vagyok,de nem is kötném a másik orrára hogy felvet a pénz.Így biztosan tudnám,hogy magamért kedvel,elfogad olyannak amilyen vagyok és nem a pénzemtől dobog gyorsabban a szíve.
2021. dec. 18. 21:31
 16/18 anonim ***** válasza:
58%
15: intelligens ember ezt nem is koti a masik orrara, csak az ilyen ujgazadag prolik vagnak fel a penzzel. mondjuk aki tinderen a bmw-jevel meg draga orajaval pozol, a randin meg az ingatlanjaitol es luxus utazasairol dicsekszik, az nem tudom, mit var es miert csidalkozik, h golddiggereket vonz csak be. ha a penzeddel akarsz hoditani, akkor az harap ra, aki penzehes. aki normalis, azt ez a mentalitas taszitani fogja. tehat zsak a foltjat..
2021. dec. 18. 21:36
 17/18 anonim ***** válasza:
16: Szerintem az ilyesmit nem lehet titkolni. Csak levágja, hogy 20 éves Astrából vagy új BMW-ből szálltál ki.
2021. dec. 18. 22:52
 18/18 anonim ***** válasza:

17: nem TITKOLASROL van szo, nyilvan, de nem is kell pl. tinderes nyitokepeden a draga kocsival pozolni (ha nem akar az illeto golddigereket bevonzani, ha az a cel, akkor nem szoltam).

azert a titkolas es a direktbe a masik arcaba tolas kozott van egy eleg szeles skala.

2021. dec. 18. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!