Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legrosszabb tanács, amit valaha kaptál a párkeresés, randizás, párkapcsolat témakörén belül?
Bántalmazó kapcsolatból kilépőben voltam - végre eljutottam oda, hogy be kell fejeznem vele-, de arra buzdítottak, hogy beszéljük meg a dolgokat, menjünk párterápiára + "kis dilisek vagytok, egymás mellett van a helyetek :)"
19 éves éves voltam mindössze, ő 20 és fél éve voltunk együtt. Sz.arrá bántott szavakkal és enyhén szexuálisan is bántott (nem érdekelte, hogy ha nem akartam, fájt). De persze, terápia.
Amit a 2-es + "Engedd el, akkor jön, amikor nem számítasz rá!"
Jelentem, egyik sem jött be, mind értelmetlen bullshit.
(29 femcel)
Nagyon gondold meg, hogy visszafogadod-e, nem érdemes újrakezdeni a kapcsolatokat!
Aznap szakítottam, eszembe sem jutott újrakezdeni. Ez volt a legértelmetlenebb tanács amit valaha kaptam XD
"Egy botlást el lehet nézni, ha igazán szereted, és mindenki érdemel egy második esélyt."
Ez volt a legnagyobb hü.lyeség, amit elkövethettem abban a kapcsolatban.
Szülőtől tanács:
"Ne váljatok el, a gyereknek apja mellett a helye, szüksége van az apjára!"
-amikor az apa alkoholista
-bántalmazó
- csajozgat a nő háta mögött
Ezt a tanácsot gyakran osztogatják szülők, rokonok akik egyszerűen szégyellik, hogy a lányuk elválik, arra magasról tesznek, mennyire nyomorítja meg az életét. Legalább három ismerősömet, illetve anyámat próbálták lebeszélni a válásról, amikor a férfi különböző okok miatt alkalmatlan volt apának, férjnek.
"Idősebb férfit válassz, mert már kiélte magát" - haha ugyanúgy megcsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!