Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a rendesek járnak a legrosszabbul?
Meg tudja nekem valaki mondani minden indulat, lenézés és személyeskedés nélkül, miért van az, hogy akiket ismerek rendes, kedves, helyes, okos nők azok mindig szemeteket fognak ki akik csak kihasználják őket, közben azok a nők kiteszik a lelküket is? És ugyanez igaz fordítva is, ismerek olyan srácokat akik jól is néznek ki, kedvesek, rendesek, jószívűek de valahogy szinte mindig hülye hisztérikákat fognak ki akik szintén kihasználják őket. Az ilyen nők érdemelnének meg a szemét pasikat hogy elbánjanak velük, de képzelem hogy bútor és edény dobálózás lenne belőle. :-D
Nem azt mondom hogy ez az általános vagy mindig így van, sőt azt gondoltam eddig hogy főleg nők járnak így hogy szemét pasik átvágják, megcsalják és hülyére veszik őket, de nemrég volt alkalmam pasiban találkozni ilyennel akit valahogy mindig szemét, aljas, hazug hiszti palánták találnak meg, és bár nem értek egyet a nőveréssel de némelyik libuska nálam is annyira ki tudja verni a biztit hogy olyankor úgy érzem megérdemelne egy pofont.
Szóval miért van ez?
Szerintem ezt fordítva is lehet nézni :)
Pont azok,akik rosszul járnak és többször ráfaragnak,azok lesznek/voltak is rendesek.,mert átérzik,hogy milyen érzés azon az oldalon állni.
Ó hát 1-eske nagyon nem értetted amit kérdeztem vagy nem olvastad el rendesen. Nem arról van szó hogy valakiről tudod szemét és megmondod annak akivel jár hogy az és nem hallgat rád. Aki meg szerelmes annak hiába mondhatod, ha meg nem hallgat rá az ő baja, nem muszáj szájt tépni.
A másik, arról kérdeztem miért van az hogy mindig a rendes emberek szívják meg a legjobban párkapcsolat szempontjából?
Ez azért nem teljesen igaz, bár így lenne ..... Vannak rendesek akik mindig is rendesek voltak de később szemetek lettek mert annyira elegük lett hogy mindenki átgázol rajtuk, és vannak szemetek akik mindig is gátlástalan, aljas önző trógerek voltak, elkövették a gazságaikat és sose bűnhődtek meg érte, mai napig élik világukat.
Mindenre ismerek példát, legutolsóra is.
Ebben a jó elnyeri jutalmát a rossz büntetését dologban nem hiszek, ilyen csak a mesékben legfeljebb filmekben van.
A jók mindig megszívják, kérdező! Ez a nagy büdös helyzet. Csak a mesében van olyan, h a végén győz a jó. Én legalább is így tapasztaltam.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!