Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a rendesek járnak a legrosszabbul?
Meg tudja nekem valaki mondani minden indulat, lenézés és személyeskedés nélkül, miért van az, hogy akiket ismerek rendes, kedves, helyes, okos nők azok mindig szemeteket fognak ki akik csak kihasználják őket, közben azok a nők kiteszik a lelküket is? És ugyanez igaz fordítva is, ismerek olyan srácokat akik jól is néznek ki, kedvesek, rendesek, jószívűek de valahogy szinte mindig hülye hisztérikákat fognak ki akik szintén kihasználják őket. Az ilyen nők érdemelnének meg a szemét pasikat hogy elbánjanak velük, de képzelem hogy bútor és edény dobálózás lenne belőle. :-D
Nem azt mondom hogy ez az általános vagy mindig így van, sőt azt gondoltam eddig hogy főleg nők járnak így hogy szemét pasik átvágják, megcsalják és hülyére veszik őket, de nemrég volt alkalmam pasiban találkozni ilyennel akit valahogy mindig szemét, aljas, hazug hiszti palánták találnak meg, és bár nem értek egyet a nőveréssel de némelyik libuska nálam is annyira ki tudja verni a biztit hogy olyankor úgy érzem megérdemelne egy pofont.
Szóval miért van ez?
Gondolom azért, mert semmi időt nem hagynak az emberek arra, hogy rendesen és jó alaposan megismerjék a másikat még a kapcsolat előtt, hanem megállapítják 2-3-4 randi után, hogy jajj milyen kedves, aranyos, vicces a másik, aztán össze is jönnek, anélkül, hogy a másik rossz oldalát is megismerték volna.
Az egész randizgatás egy nagy színjáték, mindenki igyekszik csak a legjobb oldalát mutatni, most húgom is ismerkedik egy sráccal miközben még van a barátja de már nem sokáig, nekem elmondja, hogy a srác csak "pótléknak" kell amíg nem talál jobbat, de neki nyilván nem, hanem csak jópofiznak egymással. És ki tudja hány ilyen hazug ember van még. Nem kellene mindent vakon elsőre elhinni csak mert szépen hangzik, akkor talán kevesebb csalódás érné az embereket.
12-es, igazad lehet. Az lehet az emberek felületesek és könnyen bedőlnek annak ha valaki megjátssza milyen jópofa kedves meg aranyos és nem ismerik meg jobban.
A húgod nagyon emlékeztet egy barátnőmre, ugyanezt csinálja és rá se ismerek pedig régen szerette azt a srácot, komolyan ki vagyok ábrándulva belőle.
14-eske, te talán figyelemmel tudod kísérni mások életét bölcsőtől a sírig, el tudod dönteni vagy jogod van eldönteni ki miért ér jó vagy rossz dolog? Főleg hogy nem is lenne érdemes bölcsőtől figyelni mert egy gyerek de főleg egy kisgyerek (hacsak nem tanították meg neki) nem tudja eldönteni mi a jó és mi a rossz és befolyásolni is lehet. Annál rosszabb ha valaki nagyon is tudja mégis másokat megkárosít, gondolok lelkiekre.
Szerintem magától semmi sem történik, hogy aki rossz volt megbűnhődik és aki jó de rossz dolog éri az régen rossz volt és megérdemli, hülyeség.
Akik mindig is szemetek voltak azok sose bűnhődnek meg, tudod miért? Egyik okból azért, mert pont minél erkölcstelenebb valaki és minél kevésbé becsületes, annál feljebb jut és élvezi amit megszerzett, ha valakit meg mégis felelősségre vonnának dolgokért van annyira érzéketlen hogy sose tudná felfogni vagy átérezni, mit tett másokkal, semennyire se bánná meg. És ez a legnagyobb baj, hogy akik másokat tesznek élvezettel tönkre azok élnek boldogan és valszeg sose élik át főleg nem lelkileg azok sorsát akit tönkre tettek.
Ha ez a karma dolog igaz lenne, akkor egy tökéletes világban élnénk, a pénzzabáló multik és annak tulajai rég tönkre mentek volna és akik éheznek azoknak az élete rég rendbe jött volna na meg mindenki aki mások lelkébe gázolt az rég szánta-bánta volna hogy jajj mit tettem a másikkal. De nem, nemrég volt alkalmam valakivel találkozni véletlenül, akivel régóta elváltak útjaink (barátnak tekintettem régen), halvány reményem volt rá hátha megváltozott és gondolkodott dolgokon de nem, abszolúte semmi változás. Olyan mint régen és teljesen biztos vagyok benne sose változik meg, nem fogja fel és nem vallja be a hibáit sem azt mit követett el ellenem, pedig lehet megbocsátottam volna. Meg van győződve az igazáról pedig mások szerint sincs igaza akik közelről ismerik. Amiket ellenem tett eleve megbocsáthatatlanok pedig bíztam benne annak idején. De lám semmit nem bűnhődött, sőt azóta jobban is megy neki, másoknak eljátssza milyen jópofa de ha nincs ott más megmutatkozik a valódi énje. De valszeg mindenki aki előtt megjátszotta magát nem hinnék el ha elmondanám nekik mit tudok és ez elég rossz érzés hogy csak én tudom ezeket. A lényeg neki jól megy és sokan vannak akik bedőlnek az ál kedvességének, sose fog ezért megfizetni.
De ez az igazság, nem élünk tökéletes világban és nincs olyan hogy tökéletes világ, csak mesékben. Ezekkel a szemetekkel akkor történne bármi is ha valaki saját maga venné kezébe a dolgokat hogy megleckéztesse őket.
"Ezekkel a szemetekkel akkor történne bármi is ha valaki saját maga venné kezébe a dolgokat hogy megleckéztesse őket."
Igen, nem véletlen, hogy akkora sikere volt az Igazságosztónak. 99-ben kezdték el adni, Michael Madsen volt a főszereplője. A filmben megtörtént az, amiről mi csak álmodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!