Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok arról a párkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a párkeresési módszerről, ami az Amerikába jöttem című filmben volt?

Figyelt kérdés

Eddie Murphy egy herceget játszott abba a filmben, aki elment az USA-ba, és szegény életet kezdett élni az egyik kísérőjével. Béreltek maguknak egy kis lakást, aztán elhelyezkedtek egy gyors étteremben, és lám, talált egy olyan lányt, aki elfogadta olynnak, amilyen.

Persze Eddie Murphy a szerepében eltitkolta, hogy gazdag. De a jó cél érdekében tette. Olyan nőt akart, aki őszintén szereti.

Mit gondoltok, mennyire működhet ez a valóságban?

2021. dec. 18. 20:50
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
(elnézést a helyesírási hibákért).
2021. dec. 18. 20:52
 2/18 anonim ***** válasza:
92%

Hazugságra építeni egy kapcsolatot - talán életed legfontosabb kapcsolatát - sosem egy cuki tündérmese kategória. Pláne hogy az olyan kapcsolatok, ahol a két félnek drasztikusan más a háttere általában nem is szoktak működni; egy idő után mindkét felet frusztrálják a különbségek.

De lehet csak én vagyok pesszimista.

2021. dec. 18. 20:53
 3/18 anonim ***** válasza:
26%
Nem tudom!
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
Lemész Borsodba közmunkásnak, meg "vasazni"?
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
aha, mert magyarorszagon olyan rengeteg dusgazdag ember van, akinek titkolnia kene. lol
 6/18 anonim ***** válasza:
54%
Mátyás király szindróma!
2021. dec. 18. 20:54
 7/18 A kérdező kommentje:

Értem, de ha az ember azt mutatja, hogy jól él, akkor találhat olyat, aki csak a pénze miatt van vele.

Ha azt mondja az ember, hogy szegény, és a nő elfogadja, akkor őszinte a szerelem.

Tehát, ez egy szűrő is lehet...

2021. dec. 18. 20:54
 8/18 A kérdező kommentje:

Azon kívül, hogy tényleg érdekel a téma, a te nicked ihlette ezt a kérdést. :)

2021. dec. 18. 20:57
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Tiszta gyerekdal:

[link]

Amúgy furi ez a koncepció régen mennyire rendben volt. 🤔

2021. dec. 18. 20:57
 10/18 anonim ***** válasza:
38%

kösz!

:)

2021. dec. 18. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!