Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a párkeresési módszerről, ami az Amerikába jöttem című filmben volt?
Eddie Murphy egy herceget játszott abba a filmben, aki elment az USA-ba, és szegény életet kezdett élni az egyik kísérőjével. Béreltek maguknak egy kis lakást, aztán elhelyezkedtek egy gyors étteremben, és lám, talált egy olyan lányt, aki elfogadta olynnak, amilyen.
Persze Eddie Murphy a szerepében eltitkolta, hogy gazdag. De a jó cél érdekében tette. Olyan nőt akart, aki őszintén szereti.
Mit gondoltok, mennyire működhet ez a valóságban?
Hazugságra építeni egy kapcsolatot - talán életed legfontosabb kapcsolatát - sosem egy cuki tündérmese kategória. Pláne hogy az olyan kapcsolatok, ahol a két félnek drasztikusan más a háttere általában nem is szoktak működni; egy idő után mindkét felet frusztrálják a különbségek.
De lehet csak én vagyok pesszimista.
Értem, de ha az ember azt mutatja, hogy jól él, akkor találhat olyat, aki csak a pénze miatt van vele.
Ha azt mondja az ember, hogy szegény, és a nő elfogadja, akkor őszinte a szerelem.
Tehát, ez egy szűrő is lehet...
Azon kívül, hogy tényleg érdekel a téma, a te nicked ihlette ezt a kérdést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!