Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány akiértnodavagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akiértnodavagyok a munkahelyen de szerintem elrontottam nála mindent?

Figyelt kérdés

Van egy munkatársnőm akivel nagyon jól megvoltunk, nagyon tetszik nekem

Hétfőn mikor felállt az asztalától, megláttam hogy véres a széke kicsit meg a farmerja.

Félre hívtam diszkréten, majd mikor kettesben voltunk óvatosan szóltam neki, hogy hogyha szeretné, beugrok helyette amíg hazamegy nadrágot cserélni...

Ezután nagyon mérges lett, akkor ott le is teremtett hogy miért nézegetem őt annyira, az volt az utolsó hogy beszéltünk.

Azelőtt úgy éreztem van esélyünk, de most teljesen megvan sértődve, pedig csak segíteni akartam (azzal hogy szólok, ne legyen később kínos)

Ez tényleg bunkóság? Ezzel elronthattam mindent?

27/F+25/N

2021. dec. 16. 16:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy vérfoltot még a legrendesebb úriember is észreveszi, nemhogy egy kolléga aki csak nézelődik :D Nem kell ehhez leskelődő parasztnak lenni.

Nőként írom, hogy indokolatlan volt a reakciója, te rendes voltál - nem csak szóltál, még segíteni is akartál volna. Helyesen cselekedtél, itt ő a bunkó.

2021. dec. 16. 20:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én mentőt hívtam volna nehogy elvérezzen.
2021. dec. 16. 23:01
 13/17 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

7: Semmi probléma. Ha neked jó véresen rohangálni, akkor én nem szólok ilyen esetben. ^^

Kérdező: Csatlakozom a többiekhez: Ez nem a te részedről volt bunkóság.

2021. dec. 17. 00:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Remeljuk tartja is magat ahhoz, hogy nem beszeltek tobbet.

Bocsanatkerest persze el lehet fogadni, ha azzal jonne oda, de ezutan marad a szigoruan kollegialis viszony. Legalabbis a helyedben en ezt tennem.

2021. dec. 17. 14:52
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Azért ez egy kellemetlen szitu, főleg ha esetleg te is tetszel neki. Én inkább odaadtam volna a pulcsimat, amíg kiértek az ebédlőből és utána ajánlottam volna fel, hogy besúgók helyette, ha gondolja. A nadrág cserét nem említettem volna:)
2022. jan. 3. 17:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Beugrom helyette
2022. jan. 3. 17:58
 17/17 anonim ***** válasza:
A darabszám azért meglett?
2022. jan. 15. 04:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!