Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan történetekre lennék kíváncsi, ahol nagy nehézségek árán, hosszú küzdelem után jött létre a párkapcsolat és győzött a szerelem. Kinek mennyi idő volt, mire létrejött? Milyen akadályok voltak?
10éve ismertem meg. Az egyik barátnője mutatott be neki. Volt párja,de első latásra belezúgtam. Lassan barátok lettünk. Kb 6hónap mulva szakítottak,köztünk megtörtént az első csók, majd kicsit kevesebbet találkoztunk. Ő megismerkedett valakivel, mi eltávolodtunk, 3évig kb 5x találkoztunk utána abortusz,szakítás, mi pedig ismét közelebb kerültünk. Olyan fél éven belül ismét nagyon közel kerültünk talán legjobb barátok is lettünk. Ezután az egyik barátnője szülinapjára együtt mentünk és ittasan hármasban szexeltünk. Itt valami megtört,de pár héttel később amikor azthittem elvesztettem a sok nem válaszolt üzenet miatt elkezdett keresni, telefonáltunk nagyon sokat, ismét több időt voltunk egymással, közös nyaralások,családi bulik majd az anyukája egyszer felkeresett,hogy tudja,hogy csak 1x voltunk hármasban,de szerinte a lánya többet érez.
Ezután pár héttel elmondtam neki,hogy évek óta többet szeretnék barátságnál és próbáljuk meg együtt.
Itt volt egy nagy elutasítás, majd ismét játszottuk a nem válaszolok játékot végül felkerestem és 1nagy bokornyi méretü csokorral időt adtam neki. 2nap múlva találkoztunk ahol végre azt mondta,hogy próbáljuk meg. Így esett meg,hogy 6évnyi udvarlás után megtaláltam a feleségem😉
Srácok, nem éri meg futni a csajok után!
Egy nő után viszont annál inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!